Curtea Domneasca are nevoie de „alimentare cu energie electrica a obiectivelor” si pentru asta municipalitatea pune la bataie 2,5 miliarde lei vechi

7

pasaj-curtea-domneasca

Cand unii pietrenii se umflau cu sarmale si rodeau soricul sau chisca, municipalitatea muncea de zor pentru-al orasului stralucitor viitor .
Astfel incat pe data de 27.12.2012 apare un anunt de invitatie la depunere de oferte pentru ” Alimentare cu energie electrica a obiectivelor din cadrul proiectului “Restaurarea si punerea în valoare a zonei istorice si culturale Curtea Domneasca din Municipiul Piatra Neamt, prin amenajari urbanistice, amenajari ale circulatiei pietonale si carosabile – Pasaj auto subteran , parcaje subterane ”
Noua ne-a sarit in ochi doar valoare estimata: 242,638.63 RON adica vreo doua miliarde jumatate de lei vechi . Restul sunt amanunte de genul procedura offline , fara licitatie electronica, iar in final se pare ca data limita de depunere si deschidere a ofertelor a trecut din 10.01.2012. Cat despre data limita de valabilitate a ofertei, avem o liniuta, ca doar nu e panica ca e din fonduri bugetare, nu din fonduri comunitare cum ne asteptam noi .
Am incercat sa aflam cine a castigat mormanul de bani dar nu am gasit inca informatii. Daca tacerea e de aur inseamna ca avem o primarie foarte pretioasa .
Chiar suntem foarte curiosi sa vedem ce curent pot ei aduce in plus la Curtea Domneasca decat ce este deja montat ca totusi nu suntem un oras plin de prosti si am vazut cu totii ca lipsesc multe lucruri in arealul Curtii Domnesti dar curent si lumini sunt din plin, iar cu inca 2,5 miliarde aduci curent si pui becuri de sa te vada si cei de pe statia orbitala cand aprinzi lumina .

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Robert.V spune

  la ci îi bunî borta asta…numa buzunarul lu Fânutz stie!

 2. Privitor spune

  Asa, sa nu mai zica cineva de „corectitudinea” si „bunele” intentii ale lui Don’Gigi, cel care ameninta cu instanta consilierii care nu voiau sa voteze marirea impozitelor pietrenilor cu 16% (iar toate astea nu sunt de ieri de alaltaieri ci de vreo noua ani – de aici costul enorm la apa, gunoi, taxe care mai de care – taxa edilitara,taxa pe locul de parcare, taxa de parcare, impozite locale printre cele mai mari din tara,plus indatorarea fara noima a tuturor pietrenilor de catre primaria, adica jaf la drumul mare pe spinarea contribuabililor pentru ca famiglia bossului sa traieasca ca nababii si sa se poata relaxa si trata prin paradisurile Europei si ale lumii).

  1. dreptate si adevar spune

   Ai gresit, nu familia bossului, familia borfasului..te rog frumos sa te exprimi cuviincios si real totodata

 3. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  Pentru ca ne aflam la Piatra Neamt, concetatenii nostri trebuie sa se obisnuiasca pe deplin cu talhariile… electrice, care curenteaza portofelul. Asta imi aduce aminte de filmele comicului american Charlie Chaplin, „Timpuri noi” si „Luminile Orasului”. In fond, ce e rau in dorinta febrila a municipalitatii de a ne „electrifica” mai ceva ca pe vremea bolsevismului avantat, gen „GOELRO”, cu planuri mai ceva ca pe vremea lui Ilici Lenin? Ce-am avut si ce-am pierdut? Raspunsul e simplu: banii din portofel.

  1. marius spune

   mai degraba : la timpuri noi…,tot noi !
   Si ce-ar fi ca, la vara sa ne bem cafeaua la o terasa de smecheri, bine iluminata ?

 4. ionut spune

  Pai de ce nea Gigi a cerut marirea taxelor sa-si bata joc de banul public!!!

 5. dreptate si adevar spune

  Las ca ia firma lu’ Gabriel, mancalar tata de afacerist, negustor innascut. Familia Stefan e toata numai o afacere, toti s-au nascut comercianti din tata in fiu…mari somitati a mai dat orasu’ ista.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate