Curtea de conturi la Poiana Teiului… dar mai târziu

0

Am citit pe internet că cei de la Curtea de Conturi ar face un control la primăria Poiana Teiului și chiar ne-am bucurat, numai că informația era falsă. Nu este niciun control al Curții de Conturi la Poiana Teiului. Această instituție nu a mai fost în control de câțiva ani, dar urmează să meargă conform planificării după data de 20, luna curenta. Mai concret, Curtea de Conturi verifică activitatea UAT-urilor din Neamț la intervale regulate de timp și la Poiana Teiului se apropie acest interval.

Orice vor verifica cei de la Curtea de Conturi la această primărie și pe oricine vor pune ei la plată dacă găsesc nereguli începând de la primar și până la femeia de serviciu avem și noi o rugăminte către ei. Pe lângă toate reclamațiile la adresa doamnei primar avem și noi una. Rugăm echipa de control a Curții de Conturi să verifice modul în care s-au achiziționat serviciile de publicitate în ultimii ani la această primărie. Deși avem o relație foarte bună cu doamna primar, aceasta nu a reușit să ne explice în baza a ce a contractat publicitatea.

Rugăm Curtea de Conturi să verifice acest aspect, deoarece la momentul achiziționării serviciilor de publicitate existau în piață și chiar listate pe SEAP oferte mult mai bune ca acoperire sau impact decât cea aleasă de cei de la Poiana Teiului. Informațiile noastre sunt că si alte instituții ar fi interesate de acest aspect, deci cei de la Curtea de Conturi pot să îl controleze liniștiți, deoarece e doar o chestiune de timp până ce o altă instituție le va cere acest lucru dacă nu au făcut-o deja.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate