Cursurile autorizate iti maresc sansele in cariera!

0

Viata moderna vine cu o multime de avantaje, care faciliteaza viata in marile orase. Din fericire aceasta era noua in care totul se desfasoara rapid si in mediul virtual, permite recalificarea sau invatarea unor noi seturi de aptitudini celor care doresc sa isi schimbe cariera! Cursuri precum simulari licitatii publice, acum disponibile pe site-ul cursuriautorizate.eu, se adreseaza persoanelor cu studii superioare care au abilitatea de a intelege corect legislatia nationala privind achizitiile publice.

Achizitiile publice se refera la procesul prin care autoritatile publice, cum ar fi departamentele guvernamentale sau autoritatile locale, achizitioneaza lucrari, bunuri sau servicii de la companii.

Pentru a crea conditii de concurenta echitabile pentru intreprinderile din intreaga Europa, legislatia UE stabileste norme minime armonizate privind achizitiile publice. Aceste reguli reglementeaza modul in care autoritatile publice si anumiti operatori de utilitati publice achizitioneaza bunuri, lucrari si servicii. Ele sunt transpuse in legislatia nationala si se aplica ofertelor a caror valoare monetara depaseste o anumita suma. Pentru ofertele de valoare mai mica se aplica regulile nationale. Cu toate acestea, aceste norme nationale trebuie sa respecte si principiile generale ale dreptului UE.

De ce sunt importante achizitiile publice?

In fiecare an, peste 250 000 de autoritati publice din UE cheltuiesc aproximativ 14% din PIB  pentru achizitionarea de servicii, lucrari si bunuri. In multe sectoare precum energia, transportul, gestionarea deseurilor, protectia sociala si furnizarea de servicii de sanatate sau educatie, autoritatile publice sunt principalii cumparatori. 

Sectorul public poate folosi achizitiile pentru a stimula locurile de munca, cresterea si investitiile si pentru a crea o economie care este mai inovatoare, mai eficienta din punct de vedere al resurselor si din punct de vedere energetic si mai incluziva din punct de vedere social. Serviciile publice de inalta calitate depind de achizitii moderne, bine gestionate si eficiente.

Imbunatatirea achizitiilor publice poate genera economii mari: chiar si un castig de eficienta de 1% ar putea economisi 20 de miliarde de euro pe an. 

Pe parcursul cursului, participantii vor invata: 

-inregistrarea in sistemul electronic de achizitii publice:SEAP/SICAP; 

-simulari licitatii publice; 

-insusirea procedurilor de atribuire;

-criterii de evaluare, de clarificare si de selectie a ofertelor;

-moduri de contestare. 

Principalul motiv pentru care oamenii prefera sa obtina o educatie online este ca pot studia orice materie.  Cu toate acestea, daca decideti sa obtineti o educatie online, veti avea acces la sute de scoli din intreaga tara, care va vor permite sa finalizati certificarea in intregime online.

In ultimii ani, cursurile online au devenit mai interactive si mai sofisticate pentru a usura invatarea. Multi adulti care doresc sa-si continue educatia cu o diploma online au timp limitat pentru a merge la o clasa fizica de cateva ori pe saptamana. Ca adulti, avem din ce in ce mai multe responsabilitati care necesita toata atentia noastra.

De exemplu, adultii cu copii ar putea fi liberi numai dupa ora 20:00 pentru a se dedica educatiei lor. Lucrul minunat despre educatia online este ca poti invata din confortul casei tale ori de cate ori ai timp sa-l dedici educatiei tale.

Ori de cate ori ai un moment liber, poti petrece cateva ore urmand cursurile fara a avea responsabilitatea de a face naveta la scoala. In timp ce multi adulti doresc sa-si continue educatia, multi dintre ei nu isi pot parasi locurile de munca pentru a se intoarce la scoala cu norma intreaga. Ideea ca nu isi vor putea plati facturile pentru o perioada lunga de timp este motivul pentru care multi adulti nu continua studiile. 

Lucrul grozav despre cursurile online este ca nu trebuie sa-ti parasesti locul de munca pentru a-ti continua studiile. Spre deosebire de cursurile traditionale, care pot avea loc in cea mai mare parte in timpul zilei, cu cele online iti poti finaliza cursurile in orice moment al zilei.

Poti studia pentru examene in timpul pauzei de pranz, poti finaliza lectiile seara si iti poti face temele in weekend. Motivul pentru care multi oameni aleg sa urmeze cursuri online se datoreaza flexibilitatii. De exemplu, cei care lucreaza in industria sanatatii au nevoie sa continue sa invete pe masura ce stiinta evolueaza.

Pe masura ce cursurile de telemetrie online devin tot mai disponibile, profesionistii din domeniul sanatatii le pot finaliza in ritmul lor. Una dintre cele mai bune modalitati pentru profesionistii din domeniul sanatatii de a deveni mai atractivi pentru potentialii angajatori este de a avea un CV solid. Deoarece domeniul sanatatii este un domeniu competitiv, este important ca CV-ul tau sa iasa in evidenta din multime.

De exemplu, cei care urmeaza un curs de telemetrie isi vor putea actualiza CV-ul pentru o oportunitate de a-si continua cariera. O certificare de telemetrie online va oferi impulsul de care au nevoie pentru cei care nu cauta o schimbare in cariera si pur si simplu doresc sa creasca in domeniul lor. Un alt motiv pentru care profesionistii din domeniul sanatatii isi continua studiile este faptul ca educatia este o investitie mare.  

Cu toate acestea, cursurile online sunt o optiune excelenta pentru cei care doresc sa economiseasca putin mai multi bani pe educatie. Cursurile online sunt mult mai accesibile fata de costurilor tipice ale educatiei la clasa.

Cu cursurile online, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la costurile generale, cum ar fi plata pentru utilitati, spatiu in clasa, materiale si multe altele. De asemenea, institutiile nu trebuie sa furnizeze fise, hartie, ustensile de scris si alte materiale pentru profesori, ceea ce face cursurile mai accesibile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate