CURSURI DE INIŢIERE ÎN FOLOSIREA CALCULATORULUI ŞI A INTERNETULUI LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „G. T. KIRILEANU”

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ organizează noi cursuri gratuite de iniţiere în utilizarea calculatorului şi a Internetului pentru persoanele adulte şi de vârsta a III-a care nu stăpânesc noile tehnologii de informare şi comunicare.
Cursurile se vor desfăşura în serii de câte trei săptămâni, în intervalul 21 ianuarie – 7 februarie 2013, respectiv 11 – 28 februarie, în 4 şedinţe săptămânale a câte 90 de minute, la alegere (între orele 12.00 – 13.30 sau 14.00 – 15.30), conform preferinţelor manifestate de persoanele interesate.
Cursurile sunt realizate potrivit cerinţelor de utilizare a reţelei de calculatoare din bibliotecă, iar grupele de pregătire, de câte patru persoane, se vor constitui în ordinea înscrierilor, care se efectuează la Secţia carte de artă şi informare audio-vizuală a Bibliotecii Judeţene, între orele 9-19, în perioada 16 – 18 ianuarie a.c.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate