Curs de dezvoltare personală, în limba italiană, la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu I.I. Miron N. Mirela, organizează, în perioada 13 martie – 26 aprilie 2023,  un curs de dezvoltare personală în limba italiană, intitulat „Descoperirea ființei lăuntrice prin mandale“.

Cursul se adresează persoanelor adulte și este susținut de formator Mirela Miron, specialist în bioterapie.

Scopul cursului este dezvoltarea capacități intelectuale necesare adaptării la noutatea pe care viața o propune zilnic, înțelegerea și gestionarea limbajului emoțional, îmbunătățirea stării de sănătate fizică prin dezvoltarea minții creative și a inteligenței spirituale, crearea unei noi viziuni interioare necesare unui salt de calitate în viața cotidiană.

Instrumentele utilizate vor fi cuvântul (în limba italiană, pentru muzicalitatea ei, care creează armonie), culoarea, numărul și geometria sacră.

Prezentarea oficială a proiectului – o întâlnire a coordonatorului de curs, formator Mirela Miron, cu persoanele care doresc să participe în proiect, va avea loc luni, 13 martie 2023, ora 17.00, la Filiala de Carte Străină.

Vor fi cinci ședințe de curs de câte 60 de minute, care se vor desfășura săptămânal, în zilele de miercuri, după-amiaza, în intervalul orar 17.10 – 18.10.

Înscrierea la curs are loc la Filiala de Carte Străină a bibliotecii (Bulevardul Republicii nr. 17), până pe data de 15 martie 2023.

Prețul unui curs este de 157 lei/persoană, din care 150 lei se achită către I.I. Miron N. Mirela pentru plata formatorului, iar suma de 7 lei se achită bibliotecii județene și reprezintă taxa pentru materialele necesare desfășurării cursului.

Mirela Miron

Mirela Miron este cadru didactic specializat în domeniul industriei alimentare. Din anul 2002 și-a îndreptat atenția spre medicina holistică și a urmat cursurile Școlii de Naturopatie din Caltanissetta, Italia, pe care le-a finalizat în 2007 cu specializarea în bioterapie. În această perioadă a urmat și alte cursuri de specialitate, pentru a cunoaște universul complex al organismului uman. De asemenea, este formator în domeniul biocuanticii (arhitectura gândirii metatronice, cromopunctură, limbajul spiritual al corpului etc.) (https://www.naturalhealer.eu)    

Mirela Miron are o experiență de 10 ani în domeniul instruirii didactice și 20 ani în domeniul medicinei alternative.

Este autoare a volumului în limba italiană „Sequenza Diamante: La sacra geometria organica“ („Sanogenesi quantica 393 – La decodifica della matrice divina“ Vol. 1), în format e-book și în format tipărit.

În perioada septembrie – decembrie 2023 Mirela Miron a coordonat activitățile unui atelier ludico-creativ pentru copii, în limba italiană „Cunoaștere și autocunoaștere prin joc“, organizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate