În curând se vor putea da și primi SMS-uri din Facebook

0

Se lucrează la o nouă aplicație ce va fi integrată în curând în Messenger de la Facebook sms-facebookprin care se vor integra mesaje tip SMS și suport pentru conturi multiple. Facebook a confirmat deja că în acest moment testează noile ”modalități pentru ca oamenii să comunice mai ușor,” conform declarației purtătorului de cuvânt de la Facebook.

În trecut a mai fost o încercare de integrare a SMS-ului în Facebook Messenger, dar a fost abandonată din cauza ratei scăzute de utilizare. În urma succesului aplicațiilor de gen WhatsApp sau Google Hangouts, viziunea celor de la Facebook despre posibilitatea de a primi și da SMS-uri și de a crea o inteconectivitate între rețeaua de socializare și cea de telefonie s-a schimbat radical.

Despre conturile multiple de Messenger, cei de la Facebook au precizat că au luat această decizie pentru că mulți useri împart dispozitivele mobile cu familia sau prietenii, plus că această opțiune va ajuta pe cei care au un cont de servici pe Facebook și unul personal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate