Cupa administratiei nemtene la fotbal de sala

1

Instituţia prefectului în parteneriat cu Asociaţia Naţională Partener pentru Administraţie, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Agenţia Judeţeană de Fotbal şi Clubul Sportiv Ceahlăul, organizează , în perioada 28 noiembrie – 12 decembrie a.c., ediţia I a „Cupei administraţiei nemţene la fotbal de sală”, în sala Ceahlău.

„Evenimentul îşi propune să reunească mai multe instituţii publice într-o activitate sportivă care să contribuie la dezvoltarea relaţiilor interumane, să consolideze legătura dintre instituţii şi să lanseze o competiţie în afara problemelor de serviciu” a declarat subprefectul Vasile Şendrea, preşedintele comitetului de organizare.

Competiţia debutează în data de 28 noiembrie a.c. şi sunt înscrise în concurs opt instituţii publice din judeţ – Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Instituţia prefectului, Consiliul Judeţean, Casa Judeţeană de Pensii, Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Serviciul Român de Informaţii şi Primăria Piatra Neamţ.

Campionatul se desfăşoară după normele şi regulamentele oficiale stabilite pentru astfel de evenimente.

Asociaţia Naţională Partener pentru Administraţie este o asociaţie neguvernamentală, nou înfiinţată, de interes public naţional, fără scop patrimonial, fiind o asociaţie profesională a funcţionarilor din administraţia publică locală, judeţeană şi centrală, ce are ca scop protejarea şi promovarea intereselor şi a drepturilor profesionale ale membrilor săi, în deplină concordanţă cu principiile ce guvernează un serviciu public de calitate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. doru spune

    Orice echipa serioasa are antrenor si capitan (eventual si manager sau delegat). Ar fi interesat de vazut cine sunt acesti lideri sau reprezentanti ai celor 8 echipe. Au ei vreo treaba cu fotbalul sau macar cu ideea de echipa in cadrul colectivelor (atat de importante) in care muncesc sau au fost desemnati doar pentru ca pupa bine clanta (usii) sefilor?
    hi hi hi – stiu eu de ce intreb

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate