Cunoscutul prezentator TV, Mircea Radu, s-a mutat la Piatra-Neamț

Mircea Radu este un cunoscut prezentator TV cu studii în jurnalism în SUA și la BBC. A activat ca prezentator de știri și moderator la TVR, a făcut parte din echipa CNN România și a devenit foarte popular ca gazdă a emisiunii „Din dragoste” la Antena 1. Pe parcursul timpului a prezentat mai multe emsiuni și a jucat și în filme.

După o pauză binemeritată, Mircea Radu a revenit în anul 2019 la Televiziunea Română pentru a fi ghidul unor tineri, protagonişti în reality show-ul „Down the road. Aventura”, difuzat la TVR 1 și TVR 1 HD.

Într-un interviu acordat pe 9 decembrie publicației CLICK, Mircea Radu a anunțat că s-a mutat (temporar) în Piatra-Neamț, întrucât soția sa a obținut un contract aici pentru a-și desfășura profesia de medic diabetolog. Acesta a declarat că va petrece sărbătorile de iarnă cu familia, în Piatra-Neamț, și că această mutare nu îl va afecta din punct de vedere profesional.

În calitate de gazdă a emisiunii “Down the Road. Aventura”, care va fi difuzată la TVR, Mircea Radu va prezenta povestea a opt tineri diagnosticați cu Sindromul Down. Aceștia vor porni alături de Mircea Radu în călătoria vieții lor, în zona Brașovului.

Mai multe detalii aici.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Inchirieri auto spune

    Unul din cei mai buni prezentatori pe cae i-a avut Tvr.

  2. ovidiu spune

    Informatia este corecta, l-am vazut acum aprox. 1 luna iesind cu caruciorul de cumparaturi de la Kaufland impreuna cu sotia

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate