Cum stau lucrurile in realitate

0

In ultima perioada asistam cu totii la diverse circuri mediatice cu politicieni de toata jena care se prefac intr-un mod penibil ca le pasa de ce se intampla cu Romania. Sa nu cumva sa faceti greseala sa credeti ca cineva va poarta de grija. Cel mult ni se poarta de grija ca sa nu murim si sa aiba de pe urma cui sa adune bani la buget.
In realitate situatia este urmatoarea :
In Romania avem 22.000.000 locuitori
– 13.000.000 sunt asistati social
– 2.000.000 altfel de asistati (militari …etc.)
– 2.000.000 sunt plecati din tara
– 1.500.000 sunt bugetari
TOTAL ___________ 18.500.000

NU ADUC BANI LA BUGET
Ramanem 3,5 milioane de oameni care aducem bani la bugetul Romaniei.
In concluzie problema noastra este ca suntem o tara in care nu se mai produce nimic si mai putin de un sfert din populatie aduce bani reali la buget. Poate sa vina si presedintele Americii la conducerea Romaniei si sa adune 1000 de politicieni seriosi din lume, pana ce nu vom fi cel putin 50% care sa aducem bani la buget, guvernul va fi obligat sa ne violeze financiar si sa ne supraimpoziteze si, in concluzie, sa ne imormanteze pe cei care aducem bani ….De aici pana la colaps nu mai este decat un pas …. si se pare ca Romania acum face ultimul pas.
MORALA: Dumnezeu sa ne ajute la ce va urma ….si sigur va urma….

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate