Cum stă treaba cu noua dispută PSD – (PNL+USR) pe tema banilor de investiții

0

Un nou scandal menit să vă distragă atenția s-a iscat în urma unor acuzații pe care USR le aduce PSD la Neamț. E vorba de un împrumut pe care Ionel Arsene, președinte CJ Neamț, l-a cerut pentru a termina niște lucrări la drumuri și USR + PNL îl ceartă că de ce nu investește în spital. PSD vorbește de mere și USR de pere. Absolut neinteresant. Sunt deja răsuflate aceste metode prin care, ca să acopere propria mizerie, USR și PNL fac gălăgie multă și cu ei mai troncăne și câteva tălăngi din presa locală.

Adevărul este unul singur și se vede de pe orbită. Acum, la Neamț, partidele nu se ceartă pe bani, ci pe sărăcie. De când a plecat guvernul ”m**e PSD” noua guvernare PNL-USR nu a mai dat niciun leu pentru noi lucrări în infrastructură, școli, spital sau orice altceva. Până și vârful lor de lance politică, primăria reședință de județ Piatra-Neamț, condusă de PNL-USR, a fost lăsată în sărăcie și nevoită să facă împrumut la bancă pentru cofinanțarea unor proiecte europene.

Pot să se tăvălească pe jos cei de la PNL și USR, iar tălăngile lor din presă pot să se bălăngăne de dimineață până seara.
ADEVĂRUL ESTE că, de când e PNL-USR la guvernare, județul Neamț nu a mai primit bani de investiții. PUNCT!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate