Cum și când se redeschide spitalul din Piatra-Neamț

5

Spitalul din Piatra-Neamț este acum spital suport COVID, adică se internează în el doar oamenii care au coronavirus. Cum aceștia nu sunt atât de mulți pe cât ar vrea unii să fie, din cele peste 800 de paturi sunt ocupate doar vreo 30, deci mare parte din spital stă nefolosit, sute de bolnavii fiind cărați zilnic pe la spitalele din alte orașe.

Dacă ar fi fost PSD la guvernare, ar fi dat un telefon Ionel Arsene la minister și probabil în 24 de ore spitalul ar fi fost deschis, dar din păcate, acum, liberalii nemțeni nu au aceleași pârghii politice la nivelul guvernului PNL și tot trimit hârtii și cereri, încercând să rezolve cumva situația.

Cel mai probabil săptămâna viitoare se va da o aprobare ca să se împartă spitalul în două zone, una dedicată celor cu COVID și una dedicată restului pacienților cu alte afecțiuni și se va redeschide parțial spitalul din Piatra-Neamț.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Dl Scarbescu spune

  Suntem nostalgici după practicile comuniste.Dadea „tătucu”Arsene un telefon și gata.Ce circuite,ce protecție ? Ca în timpul lui „tătucu” când se făceau injecții cu același ac de au umplut orfelinatele de copii cu HIV.Stati cât mai departe de acest virus,este fratele geamăn al HIV, au aceleași obiceiuri.

  ADMIN: Din păcate… aveți dreptate dar tot din păcate așa funcționează lucrurile în România…

 2. Stefan spune

  Pt. Pupaza:multumiti-i pentru aceasta situatie d-lui prefect PNL George Lazar care, de comun acord cu dl. Arsene, nu au dorit spital Covid la Roman ori la Tg Neamt.De fapt, ar fi fost solutii si la Piatra Neamt unde exista cladiri separate ce puteau fi alocate Covid.Probabil si la Roman se puteau aloca spatii pentru Covid astfel incat pacientii cu alte boli sa nu moara cu zile!Autoritatile sunt atat de incompetente, incat nici macar nu au trmis medici suplimentari la Roman, desi 90% din personalul medical de la Piatra Neamt freaca menta pe salarii de mii de euro!Reamintim ca DSP este condusa de alt geniu roamscan, dl. Firastau- fiu de medic!

 3. Pupaza spune

  Bolnavii sunt redirectionati spre Spitalul din Roman, unde datorită numărului mare de pacienți este ca la război. Nici nu va puteti imagina, de acasă, prin ce calvar trec pacienții, medicii și asistentele. Spun asta in cunostinta de cauză deoarece de o săptămână stau la porțile acestui spital neavând voie, datorită legislației covid, să îngrijesc o persoană dragă aflată in stare critică.

 4. Alex spune

  Românii nu sunt uniți. Asta este marea problema cu care se confruntă România.

  ‘Deșteaptă-te române’ din imnul național nu este pus la intâmplare. Să luăm aminte.

  Respect

  1. Dl Scarbescu spune

   Deșteaptă te romane are mai multe înțelesuri,unul poate fi cultural.😷

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate