Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
  • :
  • :

Cum se sabotează aparatura medicală din spitalul de la Piatra-Neamț

Vedem că mafia din sănătate este din ce în ce mai disperată să nu fie pusă cu botul pe labe așa că vom începe cu mare plăcere o serie de articole prin care să vă povestim ce a mai făcut și ce mai face această mafie.

Azi vă povestim despre sabotarea aparaturii medicale din spitalul din Piatra-Neamț în scopul achiziționării alteia noi la suprapreț sau în scopul efectuării de reparații mai mult fictive.

Mai pe înțelesul tuturor. În spital sunt o mulțime de aparate medicale pe care nu le pot repara decât anumite firme și nu pot fi achiziționate decât de la anumite firme.

Mafia din sănătate, care are chiar și acum un reprezentant de seamă în zona de achiziții a spitalului, a aranjat defectarea mai multor aparate prin spital, de exemplu aparatura de sterilizat cu oxid de etilenă care a fost ”sabotată”, adică i s-a stricat fizic și intenționat, mai de mult, ceva la partea electronică, iar suspectul principal este un individ care avea relații foarte strânse cu o persoană care se ocupă și acum de achiziții la spital. Dar pe subiectul suspectei de sprijinire pe zona de achiziții a mafiei din sănătate vom reveni și dacă e vinovată va merge cu siguranță împreună cu apropiatul ei la pușcărie, chiar dacă cineva i-a promis protecția.

Deci niște ”șmecheri,” de multe ori oameni care nu au fost angajați ai spitalului niciodată, dar au avut acces din diverse motive în spital, sunt suspecți că ar fi sabotat intenționat anumite aparate pentru a le repara ulterior sau a justifica achiziționarea altora noi cum a fost de exemplu în cazul tomografului care a fost achiziționat la preț dublu cu un prejudiciu de peste jumătate de milion de euro, caz anchetat de DNA.

Deci fiind vorba de suspiciuni de sabotare periodică a aparaturii medicale în scopul de a fura bani atragem atenția organelor de urmărire penală asupra faptului că nefuncționarea unor aparate medicale pune în pericol viața și sănătatea pacienților, motiv suficient pentru ca orice judecător să aprobe orice tip de investigație penală.

Pentru orice organ de urmărire penală care deschide un dosar pe această temă putem oferi indicii suplimentare, nume de suspecți și amănunte picante, dar doar pentru cazul unui dosar penal deschis că ne-am cam plictisit să ne ceară detalii unii care lucrează pentru mafia din sănătate și vor doar să-i ajute.

Va urma…

Iosub Robert
Un comentariu la “Cum se sabotează aparatura medicală din spitalul de la Piatra-Neamț

  1. Vrinceanu Ioan

    Lucram într-o fabrică din Neamț și pentru că un mecanic era invidios pe performanțele și pregătirea unui electrician, îl sabota taindu-i firele și contactele după ce acesta lucra la întreținerea utilajelor. Până a fost observat de cineva…

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *