Cum să purtați haine de vară toamna? Vă sfătuim noi

0

Toamna își face simțită prezența pe zi ce trece și, în curând, zilele cu soare vor fi înlocuite de zile cu ploi și temperaturi mai scăzute. “Prea repede a trecut vara asta” ne spunem de fiecare dată când ajungem în acest punct. Chiar dacă toamna se instalează peste tot în jurul nostru, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm deja la articolele vestimentare pe care le-am purtat cu drag în sezonul cald. Specialiștii de la CCC fashion blog vin cu câteva sfaturi în această privință.

Sosirea toamnei înseamnă că trebuie să uitați de haine de vară?

În niciun caz! Cu toții am mai fi vrut ca vara să mai dureze câteva luni, dar din păcate soarele începe să încălzească din ce în ce mai puțin și diminețile și serile ne fac să realizăm cum vor arăta zilele noastre pentru următoarele câteva luni. Aceste schimbări nu înseamnă că trebuie să renunțăm la purtatul hainelor de vară. Va trebui doar să regândim combinațiile folosite și, din când în când, să mai adăugăm câteva straturi de haine pe noi.

Experții de la CCC fashion blog spun că există multe moduri în care puteți să faceți tranziția hainelor de vară în haine de toamnă. Trebuie doar să țineți cont de câteva lucruri.

Care sunt combinațiile prin care puteți purta hainele de vară toamna?

Luați un pulover peste o rochie de vară! Este cea mai ușoară tehnică de styling și înseamnă că transformați o rochie într-o fustă. Acest lucru funcționează foarte bine cu o rochie slip simplă de lungime medie sau mare. Dar funcționează și cu o rochie cu imprimeu maxi și culori îndrăznețe și strălucitoare. Dacă rochia este scurtă, puteți adăuga colanți pe dedesubt.

Purtați dresuri pe sub pantalonii scurți sau pe sub fustele de blugi! Un sfat care este, de asemenea, util, doar că e posibil să nu se aplice tuturor din punct de vedere al stilului. Dacă sunteți în căutarea unor colanți pentru a-i purta cu articolele de vară din denim, recomandarea este să alegeți ceva din materiale mai transparente decât opace. Acestea vor crea o asociere vizuală mai plăcută cu o țesătură precum denimul. 

Adăugați straturile potrivite! Aproape orice ținută de vară poate fi transformată într-o ținută de toamnă prin adăugarea unor straturi de haine. Un exemplu foarte simplu este adăugarea unei geci din denim peste tricoul pe care l-ați purtat pe timpul verii. 

Jachete, pulovere, bluze și hanorace – toate pot fi adăugate la ținutele de vară rezultând ținute foarte bune de toamnă.

Cum vă alegeți hainele potrivite pentru toamnă?

În primul rând stabiliți scopul pentru care veți folosi hainele pe care vreți să le alegeți. Este vorba despre mers la serviciu, despre folosit în timpul liber sau despre accesul la anumite evenimente? În funcție de acest lucru, puteți începe să selectați hainele potrivite.

În al doilea rând, alegeți modelele și culorile care vă plac. Există o multitudine de haine în acest moment din care cu siguranță puteți selecta articole care să vă placă la nebunie. Nu uitați să luați în calcul și ceea ce aveți deja în dulap, ca să puteți să asortați.

Nu în ultimul rând, alegeți dimensiunile potrivite. Este posibil ca, în funcție de producător, aceleași dimensiuni să difere între ele. Spre exemplu, mărimea “S” a unui producător din S.U.A. nu este același lucru cu mărimea “S” a unui producător din Asia.

Nu trebuie să renunțați la hainele dumneavoastră preferate de vară doar pentru că temperaturile au început să scadă. Ținând cont de sfaturile prezentate mai sus, cu siguranță veți putea să găsiți combinații care să vă permită să purtați în continuare haine care vă aduc aminte de sezonul cald. 

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate