Cum să NU faci gripă

Iată că mai sunt și cetățeni care nu se plâng nici de troienele de zăpadă, și nici de frig.

Când ai un obiectiv precis și te trezești pornit să faci curățenie, nimic nu mai contează. Că sunt minus 7 grade sau că e cod galben de tot ce e mai năprasnic, ăsta-i doar un fleac dacă trebuie să bați covorul.

Asta-nseamnă să fii moldovean harnic!!

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. xx spune

  Cu mai multi ani in urma,a fost o actiune a primariei si s-au adunat de pe spatiile verzi toate constructiile metalice improvizate de cetateni,fiecare cum a putut si din ce a pitut(garduri de tot felul,batatoare de covoare etc)intre timp pregatindu-se pentru montat in lioc altele,toate la fel(atunci erau depozitate intr-o magazie a Publiservului) Intre timp in consiliul local a aparut o initiativa de hotarire care interzicea montarea si folosirea batatoarelor de covoare pe teritoriul orasului,cu amenzi plecind de pe la 300 de lei.Totul a ramas asa,hotarirea este,batatoare,garduri improvizate nu s-au mai montat(citeva garduri metalice pe ici pe colo cind a avut bani primaria)Au mai aparut intre timp improvizatii pe ici pe colo,chiar sirme si fringhiii legate printre copaci pe care politia locala nu le vede,majoritatea cetatenilor s-au invatat sa foloseasca mai des aspiratoarele si cam o date pe an sau la 2 ani duc covoarele la spalatorii

 2. Celentano spune

  Barele astea pentru bătut covoare, improvizate de muncitorii de la Savinesti, ar trebui desființate. Prea mult zgomot și praf !!! Înainte nu aveai unde sa le cureți, dar acum sunt spălătorii peste tot.

  1. Daniel spune

   Da, sunt spălătorii peste tot, dar nu toate sunt gratis și nu toți au bani pentru ele, iar puțin sport și mișcare nu strică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate