Cum sa ne aparam de atacurile energetice

0

Atacul energetic este din punctul meu de vedere o tema dezbatuta din cele mai vechi timpuri sub foarte multe forme.  Eu cataloghez parapsihologia ,care vorbeste de atacuri energetice, ca fiind o religie a fizicienilor practicanti.

Din cele mai vechi timpuri omenirea a incercat sa isi explice tot ce se intampla incalcand permanent expresia “crede si nu cerceta”. Atacul energetic imbraca foarte multe forme depinzand de perioada istorica, zona geografica si religia predominanta. La inceput se vorbea de magi, ulterior s-a trecut la vrajitoare, ca sa ajungem in zilele noastre la parapsihologi .

Dupa cum cunoastem, toti marii oameni din fizica si psihologie au abordat mai tacit sau mai direct aceste teme si aici putem aminti de Albert Einstein cu forta a cincea, de Tesla si chiar de parintele psihologiei moderne Freud, care vorbea in cercetarile sale de comunicarea de la subconstient la subconstient. Dar sa trecem al subiectul articolului “Cum sa ne aparam de atacurile energetice“.

Metodele de aparare de aceste atacuri sunt vechi de cand lumea si sunt aceleasi, difera doar modul in care sunt spuse si povestea in care sunt integrate. Sa vedem cateva exemple despre cum ne aparam de atacurile energetice:

  1. Biblia ne invata sa intoarcem celalalt obraz.
  2. Coranul ne invata sa facem bine celui care ne vrea raul.
  3. Budismul ne invata ca la rau sa raspundem cu bine.
  4. Fizica ne invata ca o energie de sarcina negativa se atrage doar cu una de sarcina pozitiva.
  5. Psihologia ne vorbeste de pozitivitatea gandirii in conditii de stres .

Nu am sa va dau decat o explicatie stiintifica,  nediscutand variantele celelalte si veridicitatea lor. Totul este foarte simplu: daca esti atacat energetic, inseamna ca spre tine pleaca o energie de tip negativ, deci daca raspunzi tot cu o energie de tip negativ ele se vor respinge si tu vei receptiona o energie negativa, daca esti atacat cu o energie negativa si tu ripostezi cu o energie pozitiva (intorci celalalt obraz) energia negativa se va anihila in contact cu energia pozitiva.

Concluzia este cea pe care o stia toata lumea, dar sub alta forma “ fa bine si vei primi bine “, “ iarta greselile gresitilor tai“ etc .

Un atac energetic va fi anihilat printr-o emanatie de energie pozitiva.

Acest subiect poate fi discutat din punct de vedere parapsihologic, la infinit si sa va povestesc de “flacara violet” care anihileaza atacurile energetice, sa va spun despre atacurile venite din “astralul inferior” spre “astralul superior” de “vibratia undelor subtil pozitive” si alte chestii pe care oricum nu le veti intelege deoarece nici eu care le cunosc nu le inteleg.

Sa revenim la concluzie: Cum ne aparam de un atac energetic? Simplu, trebuie sa fim oameni buni, sa gandim bine la adresa semenilor si sa nu facem lucruri rele. In linii mari, parapsihologia ne invata, la fel ca toate religiile sa fim oameni buni si sa nu facem rau, numai ca parapsihologia complica atat de mult povestea, incat omul de rand nu mai intelege pilda care trebuie trasa .

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate