Cum să îți cumperi avantajos un BMW seria 7 de la agenția Elite Cars Leasing Romania

0

Momentul alegerii unei noi mașini depinde de mai mulți factori, printre care și bugetul alocat. Multe persoane renunță deseori în a-și cumpăra mașina pe care și-o doresc, deoarece nu se încadrează în buget. Însă, nu este nevoie de niciun compromis atunci când există o agenție precum Elite Cars Leasing. Aceasta vine în ajutorul clienților săi, cu oferte mai mult decât avantajoase, prin cumpărarea unei mașini în leasing cu dobândă zero. Despre această oportunitate detaliem în articolul ce urmează.

Un BMW seria 7 este o mașină completă

Cu toate că ofertele de pe piața de profil sunt nenumărate, pare greu de ales doar una. Este nevoie însă de o mașină cu adevărat utilă, care întrunește mai multe calități. Nu doar să arate bine din punct de vedere estetic, dar să ofere șoferului și pasagerilor confort și siguranță. Din seria de mașini care întrunesc toate aceste condiții se remarcă, de departe, și BMW seria 7.

Această marcă nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea remarcându-se prin ușurința la condus, felul în care se prezintă și dotările de care dispune. Deși este păstrată linia clasică, ușor de recunoscut pentru cunoscători, modelele prezente la Elite Cars Leasing Romania se diferențiază prin câteva aspecte inovative. Producătorii acestei linii vin mereu cu ceva nou, ceva care să surprindă publicul. Toate aceste modele pot fi văzute și testate în cadrul locațiilor de showroom, mai precis la Bacău, Brașov și București.

Posibilități de finanțare la îndemâna oricui

Odată aleasă mașina care întrunește opțiunile visate, se poate trece la oferta efectivă de cumpărare. Leasingul auto poate fi o experiență plăcută și confortabilă, care aduce mașina visată chiar la adresa viitorului proprietar.

Echipa de la Elite Cars Leasing cunoaște importanța livrării acestor mașini la timp și înțelege că birocrația consumă resurse. De aceea, este gata să intervină cu toate actele pregătite, în așa fel încât acest proces să nu dureze prea mult. Colaborează cu unii dintre cei mai importanți finanțatori din țară, pentru a găsi soluțiile adecvate. Consultanța în domeniul financiar este dată de către specialiștii Elite Cars Leasing, care pun la îndemâna clienților soluții de tip leasing, respectiv credit. De remarcat este faptul că dobânda e 0%.

Toate beneficiile, dar și riscurile implicate sunt discutate și stabilite înainte de semnarea actelor.

Vinde o mașină veche și ia-ți una nouă

Prin programele derulate de către agenția Elite Cars Leasing se numără și cele de trade-in și buy-back prin care oricine își poate cumpăra o mașină nouă, cu banii primiți pe cea veche. Iată, așadar, o soluție rapidă și la îndemâna oricui.

Echipa va oferi un preț după analiza amănunțită a mașinii pentru vânzare. Acesta va fi corelat cu vechimea ei, cu kilometrii parcurși și cu starea estetică. După achiziția mașinii noi, se oferă garanție de un an sau 15.000 km, cu posibilitatea de extindere la doi ani.

La numărul de telefon afișat pe pagina oficială elite-cars-leasing.ro se oferă consultanță gratuită.

Contact: [email protected]

Sursa foto: elite-cars-leasing.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate