Cum merg copiii pietrenilor la scoala – imagini socante

2

Pentru cei care nu au calcat in ultimii ani intr-un sistem de transport in comun, si aici putem nota mai toti politicienii nemteni si mai ales personajele care sunt direct raspunzatoare de educatia micutilor din Piatra Neamt, atmosfera de pe unele rute de transport in comun este imposibil de descris intr-un articol.
Copiii normali sunt fortati sa faca cunostinta cu vocabularul obscen al colegilor de alte nationalitati. Alaturi de copiii nevinovati, in aceste mijloace de transport in comun merg si alte categorii de oameni, dintre acestia pensionarii fiind cei care suporta cel mai greu iesirile injurioase ale minorilor romi care nu se sfiesc sa si loveasca orice batran ce isi permite sa le faca vreo observatie.
Filmarea de mai jos este facuta intr-un astfel de sistem de transport pe ruta Speranta – Piatra Neamt si desi pentru unii va parea ceva iesit din comun, aceasta este starea zilnica de normalitate pe care o aducem in atentia celor care nu cunosc viata reala din Piatra Neamt care de multe ori depaseste limitele sociale cele mai permisive.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Stefan spune

  E vorba de un microbuz scolar, sau de un autobuz public?In orice caz, nu e normal si sunt sigur ca asta se intampla si in pe alte rute!Cred ca r trebui instituit un soi de „telefon verde” catre politia locala
  .In definitiv, platim cele mai mare taxe locale din tara, inclusiv o taxa de protectie civila!In cazul descris, cred ca s-ar putea ca un angajat al Politiei locale sau al unei firme de paza sa mearga cu acest microbuz dimineata cand merg scolarii.Mai mult, consilierii locali si judeteni ar trebui sa voteze un regulament al transportului in comun ,in care sa se detalieze ce inseamna comportament necivilizat, sa se interzica manelele, si sa se prevada si sanctiuni.Numai asa va putea fi stapanit fenomenul .

  ADMIN: Autobuz public …

  1. tanasa elena spune

   eu cred ca au nevoie de mai multa educatie de la scoala,daca parintii nu l-eo dau acasa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate