Cel mai cinstit om din Neamt este presedintele CJN , domnul Culita Tarata

2

Pe scurt , domnul Tarata a alocat fara licitatie si dupa bunul plac prin atribuire directa vreo 800 milioane lei vechi la o firma de cablu din Roman si alte 800 milioane lei vechi culita-taratala o firma de publicitate din Piatra Neamt .
Tocmai domnul presedinte al CJN care se lauda ca va lupta cu sifonarea banilor vedem ca aloca discretionar sume uriase de bani care din cate am inteles, o parte vor merge spre televiziunile si ziarele din Neamt , desigur dupa un algoritm care cu siguranta nu are la baza studii de audienta sau orice alta motivatie in afara de orientarea in functie de fibra musculara a domnului presedinte .
Intr-un mod foarte ciudat , analfabet si ilegal  se pare ca a fost impartita si presa in presa scrisa si online de parca publicatiile online nu ar fi scrise ci ar fi pe baza de miros sau pipait. Si  ca sa ne arate domnul Tarata cat de tare se bombeaza fibra sa musculara   si cum poate face bascalie de cine vrea si cand vrea, din suma totala de peste 1,5 miliarde lei vechi a calculat impreuna cu expertii sai ca la partea de online ar fi bine sa dea vreo 5 milioane lei vechi  pe luna .
Desigur ca domnul Tarata a mintit cu nonsalanta spunand ca el nu va face ca PDL-istii dinaintea sa, ci va fi cinstit si va imparti in mod egal banii pentru publicitate, dar daca acesta este modul egal pe care il intelege domnul presedinte de consiliu judetean, ar fi bine sa vina repede PDL-istii inapoi ca aia cel putin nu minteau si spuneau clar ca trebuie sa dea publicitate doar la presa cuminte si ascultatoare .
Presupun ca este total inutil sa mai mentionam ca cei peste 1,5 miliarde au zburat din CJN fara sa fie consultati vreun vicepresedinte sau vreun partid politic ca ce sa vezi asa intelege domnul Tarata sa fie cinstit .
Drept urmare , pana ce va exista o impartire cinstita a banilor pe publicitate de la CJN, vom da gratuit toate anunturile venite din partea CJN iar cei 5 milioane de lei vechi ii donam domnului Tarata sa aiba de taxi ca am vazut ca e un om cinstit care nu are nici macar o masina in declaratia de avere . Cel putin cu acesti 5 milioane isi va permite sa se mai deplaseze cu taxiul ca sa nu mai foloseasca   masini imprumutate de la rude sau prieteni .

Iosub Robert

2 Comentarii
  1. de astazi coroi spune

    ha,ha,ha,dar voi chiar la-ti crezut pe tarata,insemna ca nu cunoasteti oamenii de la bozieni si satele componente;iucsa,craiesti,baneasa,asa a fentat toata viata dintr-un biet absolvent de liceu de comuna a ajuns mare logofat doar prin combinatii,minciuna si abuzuri.personaje care l-au ajutat au facut puscarie pentru el.uitati-va la fata lui care il tradeaza cand minte si observati ca nu e slefuit nu are staif de om de bine.

  2. popa gheorghe adrian spune

    Daca dvs. girati pt. dl Culita Tarata e bine. Eu as avea rezerve:))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate