Cum inteleg consilierii judeteni sa faca pe inteligentii cand voteaza ?

1

Ultima sedinta a Consiliului Judetean Neamt a contrazis obisnuinta nemtenilor conform careia balciurile se desfasurau doar duminica . Nici nu mai conteaza care are dreptate si care nu, atata timp cat de un an de zile se haraie pe ciolan si nu fac nimic pentru nemteni .
Ceea ce am observat noi ca simpli privitori a fost faptul ca o parte din USL nu a participat la vot desi nu de mult rupeau camasile de pe ei explicand valoarea democratica a votului la referendum si cum stramosii nostri au murit luptand pentru ca generatia actuala sa aiba drept de vot .
Pe acest tablou de maxima ipocrizie din partea unor consilieri USL speram ca macar cealalta tabara UNPR – PDL sa le dea o lectie de comportament democratic, dar ce sa vezi in aceeasi atmosfera de bascalie am obesrvat cum se vota la doua maini . Habar nu am daca este legal sau nu ca un consilier judetean sa voteze prin „corespondenta” cu mana colegului de partid dar ce mai conteaza atata timp cat toate taberele implicate in razboiul de la CJN dau dovada de lipsa de respect fata de cei care i-au trimis acolo .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. elena ouatu spune

    cei care se cearta pe ciolan au bani si vor mai mult, dar va ganditi la ce simt cei din aparatul consiliului judetean, cei care au salariu de 1000 sau 2000 de lei si au rate si doi copii la scoala si se tem si de bruma de bani pe care o iau de la serviciu? Ma refer la salariatii de rand nu la sefi.
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\sunt la ordine si trebuie sa asculte . Vai de capul lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate