Citește și
4 Comentarii
 1. Leo Taxil spune

  Incalcari flagrante ale legii:
  1)Ce lege ma obliga sa platesc impozit pe un teren care nu este proprietatea mea? Precizare: nu este nici macar inchiriat, contractul se numeste „de prestari servicii” (de fapt nu ni se presteaza nici un serviciu); iar impozitul il datoreaza proprietarul, nicidecum chiriasul!
  2)Ce lege prevede posibilitatea aplicarii de taxe retroactiv?
  Secretul este ca primaria P.Neamt, adusa la faliment de un primar ticalos, nu mai are bani nici sa-si plateasca consilierii, iar acestia, care nu mai pot de grija pentru cetateni, s-au gindit cum sa ne mai jecmaneasca in modul cel mai pefid.

 2. legio spune

  Cu alte cuvinte ramane , ca in tren. Ce explicatie au autoritatile care aplica plati si darii pe un spatiu numit ,,partea carosabila a drumului public””caruia nepundui-se schimba destinatia prin hotararile consiliului local, deoarece acesta nu are dreptul de a da dispozitii contrar legilor organice. Adica nu se pot amenaja parcari nominale pe partea carosabila a drumurilor publice. Politia Rutiera sta de panda numai la shusha si nu indrazneste sa amendeze primaria ptr aceste incalcari ale Codului Rutier.

 3. olteanu spune

  Interesant e ca in 2015 s-a luat acest impozit retroactiv pe vreo 2 ani si cu majorarile aferente.

 4. Lolita spune

  Nu este nici o confuzie. ANAF aplica legea adica statul incaseaza impozit pe orice contract de inchiriere teren nu conteaza cine cu cine face acest contract. In momentul aparitiei acestuia adica a contractului legea spune ca cel care are folos de el adica masina este pe acel loc, trebuie sa plateasca acest impozit. Parking plateste impozit pe profit si nu are legatura cu utilizatorul final. Deci sa multumim guvernului pentru acest impozit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate