Cum distrugi o firmă a primăriei ca să împarți la băieții deștepți ce are acea firmă. Primarul Carabelea a dat afară directorul de la URBAN și nu a pus pe nimeni în loc

2

Primarul Andrei Carabelea a solicitat demisia directorului firmei URBAN și nu a mai pus în locul acestuia alt director și nici nu a organizat un concurs pentru ocuparea acestui post.

Firma URBAN a devenit ținta băieților deștepți care vor să pună mâna pe piața centrală și pe alte bunuri administrate de această firmă.

Deși pentru piața centrală primăria primește din partea firmei URBAN o redevență lunară de aproximativ 100.000 lei, se dorește falimentarea sau închiderea firmei iar ulterior scoaterea la licitație a administrării pieței și a alor bunuri imobile administrate în prezent de URBAN. Dacă firma care va prelua piața va aduce mai mulți bani primăriei ar fi un lucru bun, dar toate semnalele arată că lucrurile vor sta taman invers și municipalitatea va pierde bani în urma falimentării acestei firme.

Sunt șanse foarte mari ca falimentarea firmei URBAN să devină subiect de dosar penal, dar nu acum, ci după ce va fi clar că această mișcare a păgubit municipalitatea și a adus profit unor băieți deștepți.

Departe de noi intenția de a lua cumva apărarea primarului Andrei Carabelea, dar avem indicii că el nu prea știe în ce s-a băgat, fiind doar marioneta celor care au interese să pună mâna pe piața centrală și pe alte activități ale Urban. Din câte se pare, primarul este manipulat și instigat să ia măsuri și să facă lucruri pentru care riscă să plătească cu libertatea.

Iosub Robert

2 Comentarii
  1. vali spune

    Daca ar verifica cineva averile administratorilor pietei centrale ar vedea ce mafie a existat la nivel de primarie, urban , s.a. Toate firmele finantate de la CJ si primarii sunt intr-o stare avansata de coruptie dar…cine sa vada.

  2. Joker spune

    Carabelea Nicușor Dan de Piatra Neamț, bine ca avem centrale individuale pt căldură ,in baza priceperii lui muream de frig…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate