Cum arată unele străzi din Piatra-Neamț când plouă (IMAGINI)

1

Zilele acestea, pe fondul fenomenelor meteo extreme, am primit mai multe sesizări la redacție cu privire la acumulările de apă din anumite zone din Piatra-Neamț. Cele mai afectate zone au fost acelea care nu au drumuri asfaltate. Două astfel de situații sunt în cartierele Ciritei și Bâtca Doamnei.

Oamenii se plâng de faptul că nu pot ieși din case și acest lucru le afectează viața de zi cu zi și le pune în pericol gospodăriile, precizând că și ei sunt plătitori de taxe și impozite, ca ceilalți locuitori ai orașului.

Cu privire la situația din Ciritei, primarul Dragoș Chitic a declarat că nu s-a continuat asfaltarea pe anumite porțiuni de drum, deoarece se așteaptă ca localnicii să se racordeze la rețeaua de apă, canalizare și gaz. Racordarea la utilități după asfaltare presupune distrugerea parțială a drumului, făcând investiția nerentabilă.

Strada Frasinului, Bâtca Doamnei, foto T. C. / Facebook

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Asemenea imagini puteti vedea si pe strazi asfaltate!De exemplu, pe strada Fermelor, una foarte importanta!Motivul este ca nu s-au facut corespunzator lucrarile de colectare a apelor pluviale.Santurile sunt obturate sau intrerupte de tot felul de intrari spre proprietati, canalizarile nu sunt dimensionate corespunzator, etc…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate