Cum arată corupția la Neamț. Noul fost director de la DSVSA Neamț

1

Anul trecut, în luna mai, vă spuneam că a fost schimbat directorul DSVSA Neamț, Sorin Ulea, dar nu că credem că este o schimbare pe bune și că omul va reveni, pus la fel cum a fost dat jos, adică politic, fix pe aceeași funcție. (click aici pentru articol). Ce să vezi … prezicerea noastră s-a adeverit 100%. Sorin Ulea este din nou directorul Direcției Sanitar-Veterinară Neamț.

După ce a fost fugărit de la DSVSA, Sorin Ulea a intrat într-un program intens de însușire a valorilor PNL, atât de intens încât a candidat din partea PNL pe lista de consilieri județeni de la Neamț pe o poziție neeligibilă, dar care a justificat implicarea lui în campania electorală.

Pe perioada campaniei electorale s-a suspendat din funcție și acum este din nou directorul Direcției Sanitar-Veterinară Neamț.

Ca să rămânem în zona anticipărilor, revenirea actualului PNL-ist, Sorin Ulea, la DSVSA va coincide cu demiterea subprefectului de Neamț, Doru Ungureanu, suspect că ar fi uneltit la demiterea lui Ulea de anul trecut.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. electronistul spune

    NU STIU de ce va mirati atit referitor la structura asa ziselor partide politice ….ELE AU luat fiinta in urma distrugerii partidului unic-PCR-prin disjungere conexare alipire descompunere sudare implozie explozie si alte fenomene fizice naturale imaginare sau din domeniul fantastic.
    EXEMPLU-pcr dupa 1990 sa transformat in FSN. mai departe fsn in pdsr pnl pntcd prm ppdd pdl udmr PCL
    PCL 85 PCL85 -PARDON –ultimile 3 sint tuburi catodice la lelevizoarele cu asa zisele lampi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate