Cum arată corupția la Neamț. Noul fost director de la DSVSA Neamț

1

Anul trecut, în luna mai, vă spuneam că a fost schimbat directorul DSVSA Neamț, Sorin Ulea, dar nu că credem că este o schimbare pe bune și că omul va reveni, pus la fel cum a fost dat jos, adică politic, fix pe aceeași funcție. (click aici pentru articol). Ce să vezi … prezicerea noastră s-a adeverit 100%. Sorin Ulea este din nou directorul Direcției Sanitar-Veterinară Neamț.

După ce a fost fugărit de la DSVSA, Sorin Ulea a intrat într-un program intens de însușire a valorilor PNL, atât de intens încât a candidat din partea PNL pe lista de consilieri județeni de la Neamț pe o poziție neeligibilă, dar care a justificat implicarea lui în campania electorală.

Pe perioada campaniei electorale s-a suspendat din funcție și acum este din nou directorul Direcției Sanitar-Veterinară Neamț.

Ca să rămânem în zona anticipărilor, revenirea actualului PNL-ist, Sorin Ulea, la DSVSA va coincide cu demiterea subprefectului de Neamț, Doru Ungureanu, suspect că ar fi uneltit la demiterea lui Ulea de anul trecut.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. electronistul spune

    NU STIU de ce va mirati atit referitor la structura asa ziselor partide politice ….ELE AU luat fiinta in urma distrugerii partidului unic-PCR-prin disjungere conexare alipire descompunere sudare implozie explozie si alte fenomene fizice naturale imaginare sau din domeniul fantastic.
    EXEMPLU-pcr dupa 1990 sa transformat in FSN. mai departe fsn in pdsr pnl pntcd prm ppdd pdl udmr PCL
    PCL 85 PCL85 -PARDON –ultimile 3 sint tuburi catodice la lelevizoarele cu asa zisele lampi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate