Cum arată corupția la Neamț. Locație publică, pregătită pentru vânzare

3

Un alt secret bine păzit al primăriei Piatra-Neamț este fosta școala din Ciritei cu terenul aferent.

Puțină lume știe că în cartierul Ciritei, în zona rezidențială, paralelă cu strada Fermelor, municipalitatea deține teren și o construcție care a fost cândva o școală.

Pe acest teren au pus de mult timp ochii niște băieți deștepți, dar din cauza agitației din politica locală nu au mai reușit să își ducă planul la final pentru că le-ar fi fost dificil să treacă vânzarea prin consiliul local. Deci, băieții deștepți așteaptă încă momentul prielnic, dar nu singuri. Ei au sprijin din interiorul primăriei. Locația este ținută la secret, terenul nu este prezentat nimănui ca fiind disponibil, iar construcția este lăsată parcă intenționat să se degradeze ca să valoreze cât mai puțin la momentul în care va fi înstrăinată.

Desigur că s-ar putea face multe lucruri acolo sau s-ar putea închiria cuiva să facă ceva, dar asta ar însemna ca lumea să afle de locație și să fie mult mai greu de vândut. Ea trebuie ținută la secret, fără nicio obligație pe ea și cu o valoare cât mai scăzută.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Maria stoica spune

    SA LE FIE RUȘINE CA SE GANDESC DOAR LA BANII NU SI LA VIITORUL LA COPII..CA AU SI EI COPII.DACA NU SUSTINEM COPII NOȘTRI SA MEARGĂ LA ȘCOALĂ PENTRU VIITORUL LOR SI AL COPIILOR LOR SA NU NE MAI PLANGEM DE CE COPII AU LUAT ALTE DRUMURI.SARAC SAU BOGAT TOTI SUNT LA FEL.COPII MAI SARACI SUNT MAI EDUCATI SI CU RESPECT

  2. Spartacus spune

    Mergeți și în com.Alexandru cel Bun sa vedeți ce face veșnicul primar rotaru!!!

  3. Nanu spune

    Lasati ca la P N a ,,investit un investitor de frunte” renumitul Ivanov ,i s-a atribuit spatiul verde de pe Orhei dintre spalatoria PECO si fostul STARO si a construit o cladire de inchiriat ,ce spune arfutectul sef al municipiului ,iar acest arfutect sef al orasului ar trebui calcat cu un buldozer si ptr alte constructii de acelasi fel in aceasta localitate ! Alo Ziarul Piatra Neamt, vedeti cum pe strada erou Bucur ,aia care duce la puntea de la Carpati,, discriminatii” nostrii cei de toate zilele care se plimba cu Mercedesa in Mercedes au facut gard metalic si au luat in stapanire o portiune de strada ,au scos asfaltul si nimeni nu i-a deranjat cu nimic ,tot pe aceasa strada si pe celelalte adiacente, firma Parking nu are nici o parcare facuta pe carosabil ,asa cum procedeaza in tot orasul ,oare de ce ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate