Cum a trecut spitalul de la Lețcani în administrarea guvernării PNL-USR PLUS, cum nu mai strigă nimeni după DNA

0

O mulțime de bețe în roate puse funcționării spitalului de la Lețcani și o mulțime de suspiciuni legate de faptul că acesta nu trebuia să funcționeze pentru că ar fi fost un spital făcut de PSD.

O mulțime de acuzații la adresa consiliilor județene PSD, Iași și Neamț, legate de achiziție, calitatea aparatelor și tot ce era legat de acest spital.

O mulțime de articole denigratoare, anunțări de mari anchete, acuzații nefondate și multă multă ură transpusă în cuvinte contra celor de la PSD care au contribuit la acest spital în care ar fi trebuit tratați bolnavii de covid.

Acum, președintele consiliului județean Iași de la PNL a propus ca spitalul să fie preluat de Ministerul de Interne al guvernului PNL și s-a votat acest lucru în consiliul județean din Iași. La fel s-a votat apoi și la Neamț și spitalul este acum în curtea guvernului PNL-USR PLUS.

Cum a trecut spitalul din curtea de imagine a PSD în cea PNL, cum s-au oprit brusc toate atacurile, toate suspiciunile, toate lozincile cu ”DNA să vină să vă ia”. Brusc, spitalul de la Lețcani nu mai stârnește nicio pasiune și toată lumea s-a liniștit. PSD nu mai poate spune că a făcut un spital pentru cazurile de covid.

Desigur că nimeni nu a stabilit să fi fost vreo problemă la achiziții, dosarele cu suspiciuni de corupție legate de acest spital parcă au intrat în pământ și desigur că fiind preluat de guvernarea PNL nimeni nu mai cere să fie pus în funcțiune măcar pe bucăți prin curțile spitalelor orașelor din Moldova.

Acum că propaganda PNL a tăcut pe tema spitalului de la Lețcani și e mai liniște, am vrea să știm de la instituțiile statului cine sunt cei doi indivizi, oameni politici din Iași, care au mers la firma care a furnizat spitalul în Turcia și au cerut parand[răt ca să dea drumul la plăți. De ce să se pună batista pe țambal? Sunt imagini video de la firma din Turcia, este sesizarea făcută de cei de acolo, de ce să nu afle poporul cine sunt corupții, chiar dacă nu pățesc nimic, căci fapta a fost comisă în Turcia. Măcar să știm, că dacă erau de la PSD am fi aflat de la propaganda PNL – USR PLUS.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate