Culmea tupeului electoral. Candidatul PNL la Piatra-Neamț critică administrația PNL

3

De 30 de ani municipiul Piatra-Neamț e condus de partide de dreapta. De peste 10 ani administrația locală e condusă de PDL/PNL.

Acum, candidatul PNL la Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, se plimbă prin oraș și cu un tupeu inimaginabil, de parcă toți am fi proști făcuți grămadă, ne arată în variantă video cum sunt neîngrijite locurile de joacă, piețele și cum totul este administrat prost.

Păi bine măi candidatule, dar nu partidul tău administrează de atâta amar de vreme tot ce ne prezinți tu a fi în neregulă în Piatra-Neamț?

Doamne ferește, cât tupeu! Dacă un asemenea om care ne crede atât de proști va lua voturi de la pietreni atunci înseamnă că are dreptate să ne creadă proști.

I.R.

arsene

cuc
3 Comentarii
  1. Andras Varga spune

    Nu știu cum da zic, dar tunuri in oraș ca modulele termice, acum dezafectate, terenuri cu dedicație pentru clientela, piata arsă, parcari cu bani după ce in campanie Gigi spunea ca nu vor fi, chiat telegondola, îndatorarea pe decenii a orașului, si cate si mai cate ciudățenii financiare, exact pe vremea liberalilor au avut loc .

  2. Orlando spune

    Are dreptate sa critice ! PNL Neamt trebuie reformat , doamne ajuta aca nu avem candidați ca leoreanu PSD , tapu PSD etc.

  3. Dan spune

    la ce minciuni baga PSD vine si PNL tare din urma 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate