Culmea politicii la români. PSD propune scăderea TVA , PNL se opune

4

Aflat în cădere continuă, PSD-ul vine cu tot felul de propuneri populiste și destul de liberale. Una dintre acestea este și reducerea TVA-ului. Pe partea cealaltă, liberalii se opun, în loc să îmbrățișeze măsurile guvernamentale care, pe lângă faptul că sunt de dreapta, sunt și asumate de ei de pe vremea când erau în USL.
Această atitudine politică, în care unii se opun de dragul opoziției, este total neproductivă și în dezinteresul național. Am ajuns în punctul în care, dacă PNL propune ceva bun pentru țară, PSD va spune că sunt propuneri PDL-iste și invers. Când PSD-ul propune în sfârșit ceva să relaxeze fiscalitatea, sar PNL-iști de doi metri în sus să nu cumva să se întâmple ceva bun în România și să crească electoral guvernarea PSD.

4 Comentarii
 1. nae spune

  e partea aceea de tara care a tradat mereu domnitorii care au facut ceva pentru tara , se aseamana cu boierii tradatori din vechime

 2. Stefan spune

  Culmea e ca PNL a votat in unanimitate in Parlament pentru noul Cod fiscal, numai ca dl.Iohannis, la indicatiile „troicii”, a devenit brusc un critic al reducerii taxelor!Va reamintesc faptul ca domnii Basescu si Boc nu s-au consultat cu nimeni cand au marit TVA la aberanta cota de 24% (a doua din UE!) iar aceasta marire nu a dus la cresterea proportionala a incasarilor,ci la marirea evaziunii si „uciderea” celor corecti!Noul Cod fiscal ,chiar daca nu e perfect, are o anumita coerenta si ,pentru prima oara a fost prezentat si votat la termen -cu 6 luni inainte de aplicare.Iohannis a trimis proiectul la „reanalizat” fara o motivare solida, de altfel nici nu e in stare sa o faca!PNL -istii sunt penibili incercand sa-si gaseasca justificari pentru obedienta si lipsa de caracter!

  1. legio spune

   mancati ciuperci ,asa cu populisme a ajuns si Grecia in situatia asta ,10-13 % TVA. am mai tras noi ponoase cu economia care duduia pe timpul vesnicului indragostit Motocicleanu.

 3. marcela spune

  asa au facut mereu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate