Culmea foamei la Piatra Neamt

2

Daca va treziti vreodata dimineata, mergeti la frigider si este gol, nu va intristati, sunt nemteni care nu au frigider. Dupa ce nu de mult va aratam o ceata de „indieni” constructori-demolatori ce faceau sa dispara cladirile de la fosta Salubritate, astazi va prezentam culmea foamei la Piatra Neamt. (Nu este de ras, este de plans.)
Un barbat trecut bine de varsta a doua lovea cu greu o placa de beton pentru a reusi sa scoata din ea armatura metalica pe care ulterior sa o duca la fier vechi sa aiba ce manca si maine.
Nu va spunem ca pe vremea comunistilor nu murea nimeni de foame ca o sa ne judecati gresit, dar va spunem ca avem oameni in Piatra Neamt care nu au dupa ce bea apa si nu e vorba ca nu vor sa munceasca ca mai greu decat sa spargi o placa de beton sa scoti cateva kilograme de fier nu vad ce ar putea fi. Genul acesta de oameni care nu se dau in laturi de la orice munca fizica, oricat de grea, nu pot fi acuzati ca nu vor sa munceasca, ci doar ca nu au ce, nu au unde si oricat de mult ar dori ei sa faca un ban cinstit sunt sortiti sa stea flamanzi si sa sparga betoan,e iar cand vor fi prea multi si nu vor mai avea ce face cu ciocanul atunci sa vedem cum o sa mai mergem noi noaptea pe strada.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. costy spune

    da dar acum pentru fotbal ese si se omoara in bataie pe strazi dar pentru salarii si locuri de munca nu mai ese nimeni fiecare doarme cum isi asterne e vina rominilor nu a celor din parlament ei fac doar ce li se permite si cum la noi e permis sa jagmanesti pe oricine ce concluzie sa tragem demolam si vindem fier pina stam can trib la colibe

  2. Paco spune

    Saracu` …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate