Minciuni despre senatorul Ioan Chelaru in interpretarea naratorului Culita Tarata

1

In urma cu peste un an de zile, domnul Culita Tarata, pe atunci candidat narator, ne povestea cum senatorul Ioan Chelaru are contracte ilegale cu toate primariile PSD. Iata ca acum domnul Culita Tarata a ajuns presedinte de CJN cu aceste povesti, dar desi are toate primariile oarecum subordonate, nu mai gaseste contractele ilegale ale domnului senator Chelaru. Oare sa fi mintit domnul Tarata chiar asa cu nerusinare, sau o fi prea ocupat cu alte treburi si nu a avut timp sa scoata in fata alegatorilor contractele ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. de astazi coroi spune

    cu bucurie si profund respect pentru ziarul dvs, va aduc la cunostinta ca la acesta data nu mai exista nici un pic de ura si dusmanie intre chelaru si tarata.acest lucru nefiresc a intervenit pentru judetul neamt in urmaa incherii protocolului de formare a aliantei de stanga can tarata a promis solemn cu ne se v-a ma lua niciodata de doctorantul in dreptul familiei(psd)colonel chelaru.poate in alte campanii electorale dupa ce pica protocolul aliantei de stanga.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate