Cu sprijinul unor oameni cu suflet, mama celor trei fetițe va fi înmormântată creștinește mâine la Cimitirul Pietricica

0

Claudia, o mamă cu trei copii, trei fete de 11, 8 și 2 ani, a plecat la cer pe 12 mai. Avea doar 31 de ani, a crescut într-un orfelinat, și-a dorit din tot sufletul să aibă o familie și a găsit un om care i-a stat alături până în ultima clipă. Întrucât familia nu avea resursele financiare să o îngroape creștinește, Asociația Născută Înger, prin Carmen Suciu, a făcut un apel umanitar și a reușit să unească inimile oamenilor cu suflet și să facă posibil acest lucru. (click aici pentru a vedea apelul umanitar)

Sunt zile triste pentru cele trei fetițe minunate și tatăl lor, dar și pentru cei care au cunoscut-o pe Claudia, mama ce a plecat la cer.

„Astăzi a fost o zi începută în forță cu mult sprijin din partea DAS Piatra-Neamț: doamna Geanina Cloșcă, doamna Ana Berea, cu sprijinul preoților Amarinei Alecu, Constantin Ovidiu Munteanu de la Sfânta Biserică Parascheva – Dărmănești, Piatra-Neamț.

Consilierul județean Mădălina Ciubotaru la prima oră a sunat pentru a trimite scriu, cruce, lumânări, pomenile, pachete aferente înmormântării.

Big Funerare Piatra-Neamț, prin domnul Marius Ghineț, ne-a oferit trasportul mortuar, doamna Adăscăliței se ocupă de punți, prosoape, gropari, doamna Amariei Oana Violeta si doamna Iftime din Bistrița se ocupă de îmbrăcăminte.

Am primit ajutor bănesc de la Arsenie Doina, Stafie Gabriela, Mihaela Sofrone, Anca Dobre, Alexandra Marcu, Diana Andrei, Niculina Stirbu, Ioannis Aftene, Maria Muscalu, Lucica Nita Cretu, Apetrei Corina, Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.

Mâine, 15 mai, la ora 12 va fi înmormântată la Cimitirul Pietricica. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest eveniment trist, dar creștinesc.

Să fie primit totul și Dumnezeu să o odihnească-n pace!”, este mesajul lui Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care doresc să sprijine în continuare cele trei fetițe rămase fără mamă pentru a avea toate cele necesare pentru a putea merge la școală o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate