Cu sprijinul Asociației Născută Înger, o familie care stătea pe drumuri are acum o casă. Vezi cum îi poți ajuta

0

Un caz social la limita disperării ne-a fost semnalat de Carmen Suciu, voluntar al Asociației Umanitare Născută Înger din Piatra-Neamț. (detalii aici) Este vorba despre o mamă cu trei copii din zona Roman. Au trăit în grajd, au fost bătuți și alungați, iar acum stau pe stradă, prin case părăsite. Nu se pot spăla, nu au ce mânca, îngheață de frig. Din cauza situației financiare, copiii nu mai pot merge la școală. Cel mare, de 14 ani, este într-un căruț cu rotile, având tetrapareză spastică.

După o lună de stat pe străzi și locuit într-o casă părăsită, Carmen Suciu a reușit cu eforturi deosebite să le găsească o locuință în comuna Dochia. Familia are nevoie însă de tot ce e necesar pentru o casă: haine, lenjerii, pături, alimente, o butelie etc.

„Un om minunat, Daniela Diaconu, le-a pus la dispoziție o casă, căreia îi mulțumesc din suflet. Apoi Monica Sofron a făcut rost de mobilier de la o draga prietena Beatrice. Mulțumiri infinite, dragelor. Draga noastră Ciubotaru Ilona a vorbit cu domnul Călărașu și ne-a ajutat cu transportul până în Dochia, unde se află casa. Mulțumesc, oameni minunați. Acum ne mai trebuie o mașină să-i aducem mâine de la Roman, la Dochia, butelie, lenjerii, pături, alimente.Vă mulțumesc, dragilor, că vă pasă, împreună reușim minuni.”, a declarat Carmen Suciu, voluntar al Asociației umanitare Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate