Citește și
10 Comentarii
 1. Victoria Paduraru spune

  Domnul Vlad Marcoci merita cu prisosinta votul nostru!
  Motive care sustin acesta afirmatie:
  .este un politician cu un profil moral si profesional ce ii confera posibilitatea de a ne reprezenta cu cinste in Parlamentul Romaniei;
  .cunoste foarte bine problemele edilitare,economice si socio-culturale ale municipiului Piatra Neamt si va actiona pentru rezolvarea acestora.
  .avem nevoie in Parlamentul Romaniei de oameni ,care ,prin profesionalism si maturitate politica ,vor legifera acte normative care sa vina in sprijinul cetatenului ;

  DA-votez pe 9 decembrie pe domnul Vlad Marcoci!

 2. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  @iosefini. Daca nu va place de candidat, mai ales ca nu e în colegiul dumneavoastra, nu-l vota! Dumneata ce investitii ai adus celor care te-au sustinut? Ce gesturi de recunostinta ati comis fata de cei care v-au ajutat? Spuneti toate astea unui preot, in amanunt si asteptati un raspuns. Eu intreb ca sa aflu ce mare caracter si ce constiinta inalta are pareri despre un om care a adus sume mari de bani in judetul Neamt. Informatiile sunt la dispozitia tuturor. Le gasiti si pe net. Ce lucruri interesante si ce investitii ati adus in Piatra Neamt si nu stim noi? Cand judeci pe cineva, pune-te in locul lui si foloseste-ti mai des propria identitate. Daca vrei sa glumesti, e altceva. Este doar o simpla opinie. Spre deosebire de mine, dumneavoastra sper ca nu ati cunoscut porci pe doua picioare care de dimineata pana seara trec dintr-o tabara in alta, fiind capabili sa linga acolo unde scuipau cu ceva vreme in urma. Poate ca ati fost scutit de asemenea mizerii.

 3. popa gheorghe adrian spune

  Cine are un dram de creier poate cantari ca orasul Piatra Neamt nu are politicieni de soi. Toti sunt corcituro-traseisti, iar ca valoare intelectuala…lasa de dorit. Propaganda „nazista” si furtul de bani il poate realiza oricare dintre noi DACA ARE UN PIC MAI MULT TUPEU DECAT ARE ACUM SI CONJUNCTURA-OPORTUNISMUL IL AJUTA.

 4. iosefini spune

  DAR BINE CA TOTI ATI UITAT CA VLAD MARCOCI A „DANSAT” SI IN PD, PDL, PNL SI IATA CA A AJUNS SI IN USL!!! ACUM ESTE BUN, CU TOATE CA TRECUTUL SPUNE ALTCEVA! DAR CUM ROMANUL ARE MINTEA SCURTA SI LE STIE PE TOATE, ACUM ESTE FOATE BUN ACEST MARCOCI!! BRAVA NATIUNE, BRAVO ELECTORAT!

 5. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  @dracon. ”Vlad Marcoci sustine excelenta: Sunt categorii de copii, cum sunt cei cu nevoi speciale, care sunt în atenţia statului aşa cum este absolut firesc şi pornind de la această idee trebuie să dezvolt acest subiect într-o altă direcţie, foarte importantă.

  Este vorba despre centrele de excelenţă care au fost înfiinţate cu ani în urmă, dar pentru care nu s-a asigurat finanţare. Această atitudine delăsăt
  oare a autorităţilor faţă de profesori şi elevii care urmau să-şi lărgească orizonturile în aceste centre a produs nemulţumiri evidente în rândul cadrelor didactice.

  Toată lumea vorbeşte de copiii cu necesităţi speciale, categorii de persoane care trebuie să fie în atenţia statului, dar puţini vorbesc despre sprijinirea copiilor superdotaţi, a celor care pot face performaţă în anumite domenii, a celor care, nativ, au înclinaţii speciale şi care pot aduce medalii României. Şi aceşti copii trebuie să fie speciali pentru autorităţi. Ambele categorii ar trebui să fie în atenţia sistemului. Pe unii trebuie să-i protejăm, în timp ce pe alţii, mai puţini, trebuie să-i încurajăm. Aceste centre de excelenţă asta făceau, ajutau copii cu aptitudini speciale să-şi dezvolte vocaţiile şi să participe la olimpiade”

 6. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  @dracon. Am gasit aceasta informatie pentru dumneavoastra: ”Are 44 de ani. Nemțean, fost elev la Petru Rareș. Inginer constructor. Prefect, președinte al Consiliului Județean Neamț, președinte al Administrației Fondului pentru Mediu. Inițiator al programului național “”Casa Verde”, program prin care se încurajează producerea de energie electrică pentru locuințe, spitale, școli, instituții, din surse neconvenționale: eoliană, hidro, fotovoltaică. De numele lui se leagă și programul național de împăduriri și cel de conștientizare a protecției mediului.

  În timpul mandatelor sale, nemțeanul Vlad Marcoci a demarat cele mai importante investiții pentru județul Neamț: modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, gestiunea deșeurilor, refacerea rețelei de drumuri, modernizarea școlilor.

  Investițiile atrase de Vlad Marcoci în județul Neamț însumează peste 170 de milioane de euro, cu evidente consecințe benefice în ceea ce privește dezvoltarea zonei și păstrarea locurilor de muncă” Informatiile sunt furnizate si publicate de ZIAR PIATRA NEAMT. Indiferent ce optiuni si vocabular au unii sau altii, ar fi pacat sa nu primeasca un raspuns civilizat, succint, corect si util. Toate cele bune d-le ”dracon”.

 7. dracon spune

  Ce dracu a facut Marcoci cat a facut parte din conducerea judetului, in afara de asi aranja situatia financiara a familiei,ca vorba aia,,interesul poarta fesul”, pulimea sa mai astepte.

 8. sorin spune

  Mult succes in proiectul de la Bicaz, sper sa readuceti stralucirea de alta data a zonei turistice.

 9. Alin Vasiliu spune

  Daca vroiam un CV cautam pe site-ul personal al dv. Ce ne puteti spune de activitatea politica, despre planuri de viitor, despre proiecte pentru judet, asta ne intereseaza pe noi alegatorii.

 10. Eugenia spune

  Domnul Marcoci are sanse mari sa fie ales pentru ca este un om foarte diplomat si cu mult bun simt, lucru pe care rar il mai intalnesti in ziua de azi. Macar pentru acest motiv si nu numai, cred ca merita sa fie ales.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate