Cu lacrimi în ochi, o familie din Dobreni cere sprijin pentru a-și îngropa copilașul de doar 4 ani

0

ACTUALIZARE 6.07.2022, ora 20.40: Un donator care a dorit să își păstreze anonimatul va suporta absolut toate cheltuielile necesare pentru înmormântare.

„Îi mulțumim pentru sprijinul oferit acestei familii și mulțumim tuturor celor care și-au arătat disponibilitatea de a le fi alături părinților în aceste momente tragice. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mihai-Matteo va putea fi înmormântat creștinește.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Știrea inițială:

O familie din satul Cășăria, comuna Dobreni, trece printr-o dramă greu de descris în cuvinte.

Copilașul în vârstă de doar 4 ani a decedat în cursul zilei de astăzi, prin electrocutare, în urma unui groaznic accident petrecut în curtea casei. Medicii de pe salvare nu au putut decât să constate decesul.

Familia mai are alți 4 copii în grijă care întreabă de frățiorul lor… Posibilitățile părinților sunt extrem de reduse, muncesc cu ziua.

Cu lacrimi în ochi și distruși de durere, părinții copilașului au apelat la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, pentru ajutor de înmormântare. Carmen Suciu nu poate spune „NU” niciunui strigăt de ajutor, motiv pentru care Asociația se va implica și de această dată pentru a sprijini o familie aflată într-o mare cumpănă.

„Cred că moartea este oprită pe la Neamț. Sunt epuizată, dar nu pot lăsa lacrimile unei mame să îmi ardă sufletul. Am preluat cazul și poate reușim să facem tot ce trebuie…”, ne-a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor pentru înmormântarea creștinească a micuțului Mihai-Matteo, pot dona în contul mamei:

  • RO29BTRLRONCRT0345802001
  • Burduja Vasilica Gabriela
  • Banca Transilvania

Pentru detalii suplimentare o puteți contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate