Cu alcoolul în cap, au intrat peste oameni în casă – I-au liniștit mascații

0
imagine ilustrativa

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore, două persoane, cu vârste de  31 și 33 de ani, acestea fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

La data de 02 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică într-un cartier din municipiul Piatra Neamț.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor, care au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între mai multe persoane, a izbucnit un conflict spontan..

Cu această ocazie doi bărbați ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 60 de ani,  unde ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia și asupra unui tânăr în vârstă de 19 ani.

În urma documentării activității infracționale a celor implicați și având în vedere pericolul social al faptelor, față de 2 persoane cu vârste de 31 și 33 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Totodată față de persoanele în cauză s-au dispus sanctiuni contraventionale în sumă de 2.500 lei pentru încălcarea reglemetărilor prevăzute de Legea 55/2020.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a tuturor celor implicați.

IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate