Cristian Petrovici va fi noul director al Spitalului Judetean Neamt

4

Astazi s-a dat prima proba a concursului de ocupare a postului de director al Spitalului Judetean Neamt. Concursul se va incheia pe data de 17, cand va fi anuntat oficial cine este noul director al Spitalului Judetean Neamt.

Noi, dupa cum v-am obisnuit, va spunem dinainte ca 99%  noul director va fi domnul Petrovici Cristian, actualul director al Spitalului din Roznov. Medicul Cristian Petrovici are specializarea pediatrie. El a mai detinut functia de director al Spitalului Judetean Neamt in perioada 2002-2005.


Despre domnul Cristian Petrovici am auzit multe lucruri bune, dar angajatii spitalului sustin ca e o numire cu puternic miros politic, domnul Cristian Petrovici fiind consilier judetean al unui partid. Noi consideram chiar benefic ca directorul spitalului sa fie de aceeasi culoare ca cei care dau banii pentru ca asa se reduce foarte mult numarul de scuze posibile in cazul in care treaba nu merge bine.

Dupa ce se va numi oficial conducerea spitalului Judetean Neamt vom face tot posibilul sa luam un interviu noului director si sa va spunem clar ce planuri are.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. admin spune

  Sunt perfect de acord , acum, cu Radu N. Dar aceasta nu inseamna ca nu vom stresa si noul director cu intrebarile noastre .
  Pentru inceput am sa va rog sa ne trimiteti la [email protected] sugetii de intrebari pe care sa le punem cand va fi numit oficial in noua functie.

 2. Radu N. spune

  Cred ca ai trait clipa asta deja. Dl. dr. Petrovici este persoana cea mai competenta pentru functia de manager la spital.

 3. batranu spune

  as vrea sa traiesc clipa magica cand primul primul director/sef al vreunei institutii din jud neamt sau din tara, va fi numit pe criterii de stricta competenta si nu cele politice…..
  m-am saturat…

 4. de-al casei spune

  De cand Spitalul de Urgenta Piatra Neamt,nu a avut un director mai bun ca Dr.Cristian Petrovici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate