Cristian Lalău, eroul zilei: A salvat viața unui copil de 15 ani în Durău

2

Vineri, 4 august, în jurul orei 11:00, salvamontistul nemțean Cristian Lalău a salvat viața unui copil de 15 ani care a intrat cu viteză mare, frontal, cu bicicleta într-o mașină parcată în fața Hotelului Durău. Copilul este din Galați și se afla în vacanță în stațiune.
Cristi trecea prin zonă și coliziunea s-a petrecut la câțiva metri de el. Având experiență de peste 15 ani de Salvamont în care a intervenit în sute de cazuri, și-a dat imediat seama de gravitatea accidentului și mai ales de faptul că victima inconștientă se sufoca, fiindcă își înghițise limba. A intervenit imediat și a reușit să-i dezobtureze căile respiratorii. A sunat imediat la 112 și apoi la Baza Salvamont aflată la câteva sute de metri de unde câțiva colegi i-au sărit imedit in ajutor. La scurt timp a venit la fața locului și un echipaj al poliției Ceahlău, iar ulterior o autospecială SMURD care a preluat cazul.

Sursa: Salvamont Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Lili spune

    Felicitari! Pacat de copil, dar ma bucur sa citesc si despre oamenii cumsecade din Piatra Neamt.

  2. Maria Sfetcu spune

    Într-o lume meschină și plină de răutăți la tot pasul, uite că mai sunt și oameni de ispravă. Mulțumim că existați!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate