Citește și
5 Comentarii
 1. x spune

  Au fost vreodata barbati in politica romaneasca?Romania sa dezvoltat pe timpul monarhiei si aceia nu erau romani chiar si pe timpul cind totul se dicta de la Moscova,cit am fost de capul nostru am fost vasali unor innalte porti de unde se cumparau dregatoriile,cum se intimpla si acum.Cind nu am fost ocupati si furati de altii,au furat ai nostri si au dus totul afara

 2. marius spune

  Olfactiv,e mai usor de suportat unu’care base,decat unul care cacarau,cacamult sprijinit de latrina3.
  Nu te poti raporta la „onoarea” altuia ca sa ti-o reperezi pe a ta.
  Onoarea O AI sau nu!
  Cand a spus ori tu,ori eu nu se referea la o alegere ci la asemanare.
  Si poate un pic la ….odeur

 3. GREATA DE ROMANIA spune

  Ce sa mai vorbim…promotorul a fost chiorul de Basescu. Nu mai vb. de Antonescu…daca un alt golan a facut la fel, in speta Chiorul Criminal Basescu, de ce sa nu faca si altii? Adica Basescu e destept si ceilalti prosti? Uite ca in Parlament cand Basescu aa zis sa-si dea demisia Antonescu, uite ca nu si-o da…ciuda tie CHIORULE CARE AI VANDUT FLOTA si ai amanetat Romania pe 1000 DE ANI!!!

 4. iosefini spune

  CARE BARBATI? POATE ATI VRUT SA SPUNETI M A R I O N E T E. Doar politica romaneasca este idem teatrului de papusi…!

 5. iosefini spune

  Crin Antonescu alias FLAMANZESCU este un mare mincinos, frustrat, fost repetent de liceu si facultate, in genere un PINOCHIO al politicii romanesti! Dar ce sa ceri la un popor dezorientat, flamand, incult si incoerent, decat un conducator pe masura maselor!! Asta-i pofta ce-am poftit, asta am primit!

  ADMIN : Lasa ca nici cu Base’ nu suntem departe si el isi dadea demisia in 5 minute . Oare unde or fi disparut barbatii din politica romaneasca ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate