CRIMĂ noaptea trecută, în PIATRA-NEAMȚ

0
Imagine cu caracter ilustrativ

În această dimineață reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț au transmis un comunicat legat de cazurile deosebite din ultimele 24 de ore. Potrivit informațiilor, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat mortal puțin după miezul nopții. Comunicatul oficial SAJ:

  • 17.08.2021, ora 01:01, Piatra Neamţ, 2 pacienţi:
  • pacientă sex feminin, 16 ani, diagnostic: atac de panică; pacienta a refuzat transportul la spital;
  • victimă sex masculin, aprox. 30 ani, diagnostic: decedat prin înjunghiere – agresiune; victima a rămas la locul solicitării.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist iar la momentul redactării acestui articol nu avem încă informații oficiale în acest sens.

Pe surse, însă (informații neconfirmate), am aflat că minorei în vârstei de 16 ani i s-a promis un loc de muncă, drept urmare a fost condusă în apartamentul bărbatului de 30 ani care se presupune că ar fi trebuit să o angajeze doar că acesta ar fi încercat să o violeze. În ceea ce pare să fi fost un moment de legitimă apărare, tânăra l-ar fi înjunghiat mortal.

Vom reveni cu un comunicat OFICIAL atunci când detaliile din anchetă vor fi dezvăluite de autorități.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate