Crimă cu premeditare în Neamț

Azi-noapte, un bărbat în vârstă de 48 de ani și-a înjunghiat fără milă tatăl, în comuna Bâra.

În urma sesizarii, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat corpul neînsufletit al unui bărbat în vârstă de 90 de ani.

Imediat s-a constituit o echipă formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale din cadrul IPJ Neamț, care sub coordonarea unui procuror criminalist de pe lângă Tribunalul Neamț, au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Din primele cercetari efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că cel bănuit de comiterea faptei ar fi un bărbat care locuia împreună cu victima. Acesta, în vârstă de 48 de ani, a fost prezentat de către polițiști procurorului de caz, iar momentan se află sub audieri.

UPDATE: Bărbatul de 48 de ani, din Roman, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, urmând ca mâine să fie prezentat de către polițiști Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț cu propunerea de arestare preventivă, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. TIBI spune

    NU Poporul și Națiunea Toată Au făcut LEGILE și CODURILE in Tara asta , Acum NU o sa dam in Campanie ori Politica ,DAR codurile. Din cate știm cu Toții , ASTA. Numai dacă NU suntem Ipocriți Nu le a elaborat. ,făcut Dragnea și ai lui ci ALINA Bica cu alte Genii , Care Acum se adună , asociază cu Alții Să RĂCNEASCĂ ; HOȚII la Pușcărie ! Și Criminalii , Pedofilii , Violatorii in LIBERTATE !? Procurorul de CAZ , Adică un Tip care sta la Birou și așteaptă Dosarul făcut de Agenți de Poliție , El procurorul Ne mai Mergând Acum pe Teren ,Cum era într-un Timp . Acum vin polițiștii cu actele la EL și îi Ascultă , Fara a vedea Cu proprii ochi și la fata locului Ce Cum și Mod s au petrecut. Faptele. De aceea Astăzi unele cazuri. Durează cu anii ,Apar Probe ,Marturii Noi ori se face Reexpertiza , din varii motive .Și de aici. incep Achitările .și alte Circumstanțe. Cel mai OK ar fi Că INSTANȚA sa Amâne Pronunțarea până Elucidează Procurorul pe Deplin .

  2. Onelian dalmatio spune

    Criminalii la inchisoare ?! Sau intră in legislația cu furt , cu orice poți să faci în românia și nu pățești nimic.?…., că la noi e posibil orice…..Halal națiune! !, halal popor! !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate