Crește considerabil numărul de pacienți în spitalul din Piatra-Neamț

0

Astăzi au fost confirmate 26 de noi cazuri de coronavirus în Neamț. Numărul total de cazuri de la începutul pandemiei și până în prezent în Neamț a ajuns la 1173 (7 persoane au fost reconfirmate pozitiv).

Spitalul Județean din Piatra-Neamț este în continuare spital suport COVID, însă este deschis și altor categorii de pacienți. Întrucât numărul de cazuri de coronavirus crește, există un risc ca în curând să nu mai fie locuri disponibile.

Iată care este situația actuală în spital:

„În prezent în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț sunt peste 300 de pacienți internați, cu posibilitatea de a mai interna. Crește însă numărul de cazuri COVID, ceea ce impune creșterea corespunzătoare a spațiilor pentru ei. Situația se poate schimba pe viitor.”, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, domnul dr. Gheorghincă Ștefan.

Citește și Policlinica din Piatra-Neamț sistează efectuarea testului RT PCR Covid-19, pentru cei care vor să plece în străinătate

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate