Cersetoria, boala secolului

0

 Marţi 25 octombrie a.c., o patrulă de jandarmi, în timp ce-şi executa misiunea de patrulare pe raza oraşului Bicaz a observat pe scările care urcă spre Piaţa Agro-alimentară o tânără care apela la mila publicului, iar periodic, la câteva zeci de minute, un bărbat ce trecea pe la tânără şi-i ridica banii strânşi.

Întrebată de ce a revenit la vechea îndeletnicire, tânăra fiind amendată anterior de mai multe ori de către jandarmi pentru aceeaşi faptă, aceasta a declarat că actualul concubin a îndemnat-o să iasă la cerşit, el urmând să colecteze banii şi bunurile strânse.

Jandarmii i-au ridicat pe cei doi şi le-au întocmit Adinei I., de 21 de ani şi lui Arthur V., de 23 de ani, ambii din Bicaz, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi cerşetorie, dosarul fiind înaintat la lângă Judecătoria Bicaz în vederea continuării cercetărilor.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate