A crescut numarul de inmatriculari auto fata de anul precedent

0

De la inceputul anului pana acum, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 21,4% faţă de perioada 1.I.2012 – 30.IX. 2012, iar înmatriculările noi de vehicule pentru transportul mărfurilor cu 0,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent .
În trimestrul III 2013 comparativ cu trimestrul similar din anul 2012, autoturismele au crescut cu 28,0%, iar mopedele şi motocicletele cu 6,7%. În ceea ce priveşte categoria autobuze şi microbuze a fost înregistrată o scădere cu 34,3%.
În aceeaşi perioadă înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au scăzut cu 2,4% la categoria autocamioane şi au crescut cu 7,5% la categoria autotractoare.
Faţă de trimestrul II 2013, în trimestrul III 2013 înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 28,5%, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au crescut cu 6,4%.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate