Credincioșii nemțeni sunt invitați la hram

0
Foto: Mănăstirea Paltin Petru Vodă/ Facebook

Măicuțele de la Mănăstirea Paltin Petru Vodă se pregătesc de hramul Adormirii Maicii Domnului și au făcut o invitație publică tuturor credincioșilor să participe la marea sărbătoare.

”Cu bucurie duhovnicească vă invităm să fiți alături de noi la prăznuirea hramului principal al mănăstirii noastre: Adormirea Maicii Domnului.
Părintele Arhimandrit Justin Pârvu, ctitorul și întemeietorul acestei mănăstiri, a încredințat sufletele celor ce se nevoiesc în acest locaș, povățuirii calde și nebiruite a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și Maica noastră, a tuturor, celor ce alergăm cu credință la mijlocirea ei cea sfântă. În grija Maicii Domnului a lăsat Părintele Justin nu doar mănăstirea sa de maici, ci și pe toți fiii acestui neam românesc, pe care l-a iubit cu tot sufletul său, până la moarte.

Foto: Mănăstirea Paltin Petru Vodă/ Facebook


Punându-ne nădejdea în rugăciunile și acoperământul Maicii Preasfinte, să petrecem adunându-ne împreună în psalmi și în cântări duhovnicești, pe ceea ce este maică a Vieții și care acum se mută la viața cea fără de moarte, de unde se roagă neîncetat pentru sufletele noastre.
Slujba Prohodului Maicii Domnului, precum și întreaga priveghere, va începe vineri seara, la ora 19.00, iar sâmbătă se va oficia Sfânta Liturghie în jurul orei 10.00, urmată de obișnuita agapă frățească.
Maica Domnului să ne primească prinosul rugăciunii noastre și să ne mântuiască pe noi, cei ce serbăm praznicul Preasfintei sale Adormiri! Amin!” – a transmis conducerea Mănăstirii Paltin Petru-Vodă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate