COVID-19: Comunicat Oficial IPJ Neamț – Informare de interes public

0

Având în vedere contextul epidemiologic în ceea ce privește infecția cu coronavirus, precum și instituirea stării de urgență în vederea prevenirii oricăror situații de risc generate de răspândirea noului tip de virus, Inspectorarul de Poliție Județean Neamț aduce în atenție faptul că la nivelul Centrului de Reținere și Arestarea Preventivă, persoanelor aflate în executarea măsurilor privative de libertate li se suspendă exercitarea dreptului de a primi vizite și de a primi bunuri prin sector vizită.

Pe perioada incidenței prezentei măsuri, persoanele private de libertate custodiate în centre pot primi pachetul cu efecte personale și obiecte de igienă personală la primirea în centrul de reținere și arestare preventivă și pachet în condițiile art. 251 din H.G. 157/2016.

Astfel, aparținătorii pot depune pachetele la sediul unității de poliție în cadrul căreia funcționează centrul de reținere și arestare preventivă, cu respectarea normelor legale incidente și a măsurilor preventive de siguranță epidemiologică ce se impun, urmând ca acestea să fie predate persoanelor private de libertate de către personalul centrului. 

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate