Corupția lovește direct în sănătatea copiilor din Neamț

2

Au început lucrările de reabilitare la Școala nr. 5 și, odată cu ele, a ieșit la vedere focarul de infecție în care au învățat ani de zile sute de copii. Mucegai, gândaci morți, mizerie, chestii putrezite, microbi și tot ce nu trebuie să fie în apropierea unui copil erau sub lambriul, parchetul sau sub lucrările de renovare făcute precar în anii anteriori.

Conducerea școlii poate era obișnuită cu situația și nu avea fonduri, părinții poate contribuiau cu ce puteau și ei, dar cum au emis cei de la DSP sau alte instituții avize de funcționare și cum au permis ca ani de zile copiii să stea în niște clase care au fost un real pericol pentru sănătatea lor e greu de înțeles.

Doar cu un sistem corupt și funcționari corupți se pot da avize de funcționare la unele școli din Neamț. O bătaie de joc la adresa copiilor și o crimă la adresa părinților care își trimit copiii la școală să învețe, nu să se îmbolnăvească.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Părinte copil sc gim Nr 5 spune

    Sunt și clasa in care s-a investit! Clase că noi, totul schimbat: ușa, parchet, lambriu, văruit nou, bănci noi….am lăsat-o pentru pregătitoare țiplă!

  2. Marius spune

    „Corupția lovește direct în sănătatea copiilor din Neamț” Serios? Pai sa votam cu 7 maini PNL si PSD zic, sa-i invatam minte pe actualii PNL si PSD!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate