(FOTO/ VIDEO) Corpul diplomatic străin acreditat în România, în vizită în județul Neamț

Județul Neamț este vizitat în acest weekend de o delegație formată din reprezentanți ai corpului diplomatic (ambasadori și diplomați) acreditat în România.

Acțiunea fost găzduită de Consiliul Județean Neamț și Instituția Prefectului Neamț, la inițiativa Ministerului Afacerilor Externe.

Vizita a fost organizată în vederea promovării valorilor spirituale și a istoriei naționale și potențialului economic și turistic al României.

În județul Neamț au poposit diplomați din peste 20 de state, precum și reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe.

Deschiderea evenimentului a avut loc sâmbătă, 12 octombrie, la Piatra-Neamț, la sediul Palatului Administrativ, unde ambasadorilor străini în România le-a fost prezentată activitatea economică, turistică și culturală din județul Neamț. De asemenea, au fost prezenți și reprezentanții mediului de afaceri nemțean, ai administrației publice locale și cei din domeniul culturii.

Festivitatea s-a încheiat cu spectacolul oferit de Ansamblul folcloric „Floricică de la Munte” al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, care a prezentat un program artistic ce a avut ca tematică obiceiurile de toamnă din zona noastră.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate