Copperfield la Piatra Neamt

2

Iluzionismul nemtean depaseste realizarile magicienilor din toata lumea . Recent s-a facut o demonstratie publica  prin care s-a dovedit cum pot sa dispara cateva cladiri din Piatra Neamt .
Fara eforturi deosebite cateva cladiri au fost dezafectate si lasate nesupravegheate iar minunea s-a produs la Piatra Neamt .


Trebuie sa fim mandri de astfel de realizari deoarece oriunde in lumea civilizata demolarea si ulterior degajarea terenului implica costuri deosebite . Piatra Neamt este unul din putinele locuri din lume unde poti face o cladire sa dispara fara sa platesti nimic.

Ochisor Ion

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. […] si este gol, nu va intristati, sunt nemteni care nu au frigider. Dupa ce nu de mult va aratam o ceata de “indieni” constructori-demolatori ce faceau sa dispara cladirile de la fosta Salubritate, astazi va prezentam culmea foamei la Piatra […]

  2. Mica spune

    Daca ne spuneai si locatia ar fi fost perfect… cred ca e undeva la poalele dealului Carlomanu – prin zona cimitirului evreiesc?!

    Acolo exista copii pusi la munca – printre altele…

    ADMIN – Fostul Salubritas ( Zona 1 Mai ) , de la Liceul de Chimie spre Praktiker .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate