Copilărie, într-o lume fără sunete. Să-i redăm Ștefaniei auzul [UPDATE: Caz rezolvat]

0

UPDATE: „Asociația ,,Culiță Tărâță”, prin vicepreședintele său, inimosul inginer Mihai Tărâță a plătit proteza atât de necesară micuței Alexandra. Un om care întotdeauna sare în ajutorul celor aflați în dificultate, căruia îi mulțumesc pentru că îi pasă, pentru că are un suflet atât de bun și oricând am cerut ajutor nu mi-a spus ,,NU”! Alexandra-Ștefania va primi proteza săptămâna viitoare, auzul îi va fi redat și se va putea bucura de copilărie și școală. Mulțumesc domnului inginer Mihai Tărâță pentru că mereu vine în sprijinul cazurilor și necazurilor ce le gestionez în Asociația Născuta Înger.”, a declarat Carmen Suciu.

Ștefania are 13 ani, este din Târgu Neamț și singura dorință pe care o are este să auda, să-și continue studiile și să fie un copil normal.

„Un copil timid, un copil minunat pentru care părinții se zbat să o poată ajuta, să-i redea auzul. Acum au ajuns la capătul puterilor, nu mai reușesc să facă față.

Ștefania are nevoie de 5.700 lei pentru proteza care îi va reda auzul și zâmbetul. Se va putea bucura de copilărie și de școală. Credeți că dacă ne mai unim încă o dată mai reușim să facem un copil fericit?

Mă doare cumplit neputința cu care ne confruntăm din ce în ce mai mult, cazuri de copii bolnavi, abandonați, lăsați la mâna destinului, părinți îngenuncheați de probleme și necazuri.

Dacă ne-ar păsa fiecăruia de cel din jur poate am reuși să depășim aceste vremuri grele cu care ne confruntăm cu toții. Iubirea pentru oameni depășește neputința, limita, invidia, răutatea. Singurul lucru pe care vi-l cer astăzi este să vă opriți preț de câteva minute din haosul cotidian și să o vedem pe Ștefania cu ochii inimii, să o privim ca pe o prietenă, o soră, un copil, ca pe o persoană care are nevoie de cei din jur. Împreună îi putem șterge lacrimile.”, este apelul transmis de Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei cu mențiunea proteză Ștefania:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

Documentul a fost cenzurat deoarece conține date cu caracter personal. La solicitarea donatorilor, se poate oferi documentul complet.
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate