Copiii nu au voie la Curtea Domneasca – Piatra Neamt , decat pe jos, fiind interzis cu desavarsire accesul cu role , skateboard si biciclete

10

accesinterzisneamt
Copiii nu au voie la Curtea Domneasca decat pe jos, fiind interzis cu desavarsire accesul cu role , skateboard si biciclete .
Noi venim cu o propunere grafica mai simpla :
interzis-copii

telegram ziar piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. PURPLE BOY spune

  Amenajați un loc pentru aceste activități și după dați interdicții…. (SKATEPARK)

 2. Skater spune

  Decizia asta trebuie să vină și cu promisiunea de a amenaja un spațiu în care să se poate desfășura activitățile interzise.

 3. Skater spune

  Dar cand o sa faceți si voi un skatepark ca de ani întregi ne promiteți.. un skatepark ca in cluj de exemplu.. zic si eu.. numai sa interziceți tineretul din a face mișcare știți

 4. gabriel spune

  La cata educatie au unii copii si adolescenti din ziua de azi, eu unul cred ca masura e binevenita.
  Pe de alta parte, amenajarea unor spatii speciale pentru „consumul de energie” al celor mici si mai marisori, ar fi bine venite.
  Traim intr-un oras de munte. De ce nu se amenajeaza niste locuri de escalada, cu tiroliene etc…?

  1. x spune

   Sint in strand ca dealtfel si poligon pentru skeytery si roleri

   1. . spune

    Unde sa se dea copii daca NU MAI EXISTA SKATEPARK faceti ubul si dupa puteti sa va puneti legile de cacat

 5. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Si care este problema? Sunt zeci de locuri pentru astfel de distractii in tot orasul asta.E ca si cum te-ai plimba prin Cetatea Neamtului cu rolele.Foarte bine.Asa trebuie.

  1. Skater spune

   Nui de mirare ca pleaca tineretul din vina acestor legi pentru oameni batrani, nu mai avem nici o libertate in acest oras este plictiseala nu este nimic de facut pentru tineret in acest oras.

 6. x spune

  Calitatea foarte proasta a placilor din pavaj si de la scari a impus acest lucru,daca va uitati mai atent treptele scarilor si pevajul de pe micile ziduri sint ciobite desi au mai fost schimbate odata in primavara,iar regruparea skay-terilor se face pe spatiul verda la umbra turnului,biciclistii destul de marisori pe biciclete mari,chiar foarte multi circula peste tot in special pe spatiile verzi si sint reale pericole pentru copilasii mici ce se aduna seara cu parintii in preajma fintinii.Sa tot spus la diverse reclamatii ca politia locala are 2 puncte de paza unul in parculet si unul la turn,cela 2 puncte de paza sint acoperite de un cetatean de vreo 70 de ani care se mai plimba prin parc cind gaseste vreo cunostinta cu care sa mai palavrageasca,altfel sta sub pod intr-o incapere si este angajat la GES securiti nicidecum la politia locala

 7. Suciu Lidia spune

  As prefera sa stiu ca simt istoria sub talpi.Asa poate vor fi mai mandri de istoria acelor locuri,vor invata ce inseamna cu adevarat sa fii patriot,ca a purta un tricolor nu e ceva desuet.Cand vor fi mari sa stie sa se inspire din trecutul de sub talpi,sa stie sa isi apere drepturile,sa isi aleaga conducatorii cu mai mult discernamant decat am facut-o noi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate