CONVOCARE – ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A MEMBRILOR CCI Neamț

0

CONVOCARE

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț , în baza Art.33 pct. 1 din Statut invită membrii Camerei să participe la ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A MEMBRILOR, ce va avea loc în data de 03.07.2014, ora 12.00, la Central Plaza Hotel, sala Milenium.

Ordinea de zi va fi următoarea:

1) Modificarea Statutului CCI Neamt, Art. 29, alineat (1), acesta avand urmatoarea formulare:

(1) Colegiul de Conducere este ales, prin vot secret, de Adunarea Generală pe o perioadă de 4 ani şi se compune din 9 – 15 membri şi 2 supleanţi. Numarul de membrii va fi stabilit de catre Adunarea Generala. Supleanţii se stabilesc din următorii candidaţi care au dobândit cel mai mare număr de voturi. Mandatul membrilor Colegiului de Conducere se poate reînnoi.

2) Alegerea organelor de conducere ale Camerei de Comert si Industrie Neamt si a comisiei de cenzori:

– Alegerea noului Colegiu de Conducere;

– Alegerea Președintelui ;

– Alegerea Comisiei de Cenzori.

In cazul in care nu se întrunește numărul statutar de reprezentanți, Adunarea Generală Extraordinară se reconvoacă pentru data de 07.07.2014, la ora 12.00, la sediul CCI Neamt.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor Adunării Generale Extraordinare în condițiile prevăzute de Statutul Camerei, reamintim :

– Conform Art.24, alineat (4), dreptul de participare la Adunarea Generală Extraordinară este deținut de membrii Camerei care au achitat cotizația până la data convocării acesteia.

– Conform Art.29, alineat (5), dreptul de a fi ales în organele de conducere îl au reprezentanții firmelor care sunt membri cu vechime neîntreruptă de minim 3 ani, anteriori Adunării Generale de alegeri.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate